Grote veranderingen in RCH Clubhuis

De scherpe waarnemers onder u hebben het vast al gezien: het clubhuis van RCH heeft een drastische wijziging ondergaan.

meub 1 30-07-2012Het meubilair is volledig vervangen door trendy steigerhouten meubels hetgeen het clubhuis de aanblik van een lounge geeft. Enkele gulle sponsors waaronder wij met name New York Pizza aan de Raadhuisstraat willen noemen, hebben deze ‘total makeover’ mogelijk gemaakt. Laatstelijk bereikte ons verder het bericht dat een van onze meub 2 30-07-2012actieve veteranen het clubhuis zal verrijken met enkel grote planten. Ook hiervoor is veel dank verschuldigd. Ons clubhuis kende zijn weerga al niet maar het interieur doet nu ook volledig recht aan de monumentale status van het pand. Alle betrokkenen hierbij: ontzettend bedankt.

René Hooglugt in chargerene 1
Naast het uiterlijk zullen de leden en bezoekers van ons clubhuis ook qua bezetting en assortiment de nodige veranderingen waarnemen. Het bestuur heeft René Hooglugt bereid gevonden de leiding te gaan voeren in het clubhuis. René zal een aantal taken van huidige vrijwilligers gaan overnemen en in andere gevallen samen gaan werken. Het streven van het bestuur is ons clubhuis meer
toegankelijk te maken door de openingstijden te verruimen, een meer professionele uitstraling te bewerkstelligen en het assortiment te upgraden. René zal aan al deze processen leiding geven. Wij hopen dat u hem daarbij van harte wil ondersteunen.

Vacatures
Onze nieuwe initiatieven roepen om de inzet van meer vrijwilligers. Achter de bar en in de keuken is nog plaats voor RCH-ers die mee willen helpen onze veranderingen effectief in de praktijk te brengen. RCH neemt risico met deze aanpassingen. Wij willen de club, ondanks de moeilijke financiële positie, een uiterlijk geven dat past bij de grote status van RCH. Wij doen een klemmend beroep op iedereen die bereid is zijn /haar steentje bij te dragen. Meldt u bij René, een bestuurslid of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Bij voorbaat danken wij voor uw interesse.

Het RCH Bestuur