logo rch def 100Op deze speciale pagina vind je het Corona (Covid-19) protocol van R.C.H.


coronaprotocol RCHSAMENVATTING CORONA PROTOCOL:

  1. Wees welkom maar gedraag je verantwoordelijk. Informeer je op tijd over onze regels en volg de aanwijzingen van de Officier van Dienst/ gastheer-vrouw van de vereniging.

  2. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Schud geen handen; hoest en nies in binnenkant elleboog. Was en ontsmet je handen regelmatig.

  3. Alle leeftijdsgroepen mogen tijdens trainingen en wedstrijden normaal spelcontact hebben.

  4. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven tot niemand 1,5 meter afstand te houden. Kinderen tussen 12 en 18 wel ten opzichte van volwassenen maar niet ten opzichte van elkaar. Volwassen dienen altijd 1,5 meter afstand te houden, tenzij ze uit hetzelfde huishouden komen. Deze regels gelden ook tijdens rustmomenten. Houd je hier altijd aan!

  5. Geen geforceerd stemgebruik (schreeuwen, zingen, o.i.d.) rond het veld, of bijv. op het terras.

  6. De kantine van R.C.H. is geopend en kinderen krijgen limonade: inschrijven bij binnenkomst is verplicht. Volg de routering en markeringen.  Beperk de verblijftijd binnen. Meubilair mag niet worden verplaatst.

  7. Voor alle jeugdteams geldt: de kleedkamers zijn gesloten. Kom omgekleed naar R.C.H. Tijdens de rust blijven jeugdteams zoveel mogelijk buiten. R.C.H. heeft geen alternatieve ruimte beschikbaar voor de wedstrijdbespreking.

  8. Voor de seniorenteams geldt: elk  team krijgt 2 kleedkamers tot haar beschikking. R.C.H. heeft geen alternatieve ruimte beschikbaar voor de wedstrijdbespreking.

  9. Kom op tijd: O8-O12: 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd. O13 en ouder: 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd.


COMPLETE CORONA PROTOCOL (PDF download) :

Bijlagen:
Bewaar het bestand Corona Protocol RCH versie 29 aug.pdfCorona Protocol RCH versie 29 aug.pdf197 kB27-08-2020 13:47