Op dinsdag 28 maart a.s. zal de R.C.H. leidersavond met het thema “Coachen van jeugdspelers” plaatsvinden. Deze avond is voor alle jeugdtrainers, leiders en geïnteresseerden van R.C.H.

Omdat coachen bepalend is voor zowel het plezier, de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van de jeugdspelers (zowel individueel als in teamverband) is dit een belangrijk aandachtspunt van de jeugdopleiding van R.C.H.

Er zal deze avond apart aandacht zijn voor het coachen van 7-tallen en 11-tallen.

Na afloop van twee gelijktijdige wedstrijden in beide categorieën zal er feedback gegeven worden en daarna zal een interactieve sessie plaatsvinden met tips en visie over hoe het beste een jeugdteam coachen.

Datum: dinsdag 28 maart 2017
Aanvang: 19.00 uur
Locatie: kantine R.C.H.


Programma:

19.00 uur Inleiding
19.15 uur Wedstrijden ( 7-7 en 11-11)
20.00 uur Pauze
20.10 uur Terugkoppeling
21.00 uur Visie (interactief)
21.35 uur Vragen
21.45 uur Afsluiting


RSVP
Om de avond zo goed mogelijk voor te bereiden willen we je graag vragen om aan te geven of je komt door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

R.C.H. organiseert deze avond in samenwerking met Jeugdvoetbalopleding (www.jeugdvoetbalopleiding.nl) en wil zodoende de stijgende lijn binnen de jeugdopleiding van R.C.H. verder optimaliseren.

R.C.H. kiest nadrukkelijk voor de jeugd want de jeugd heeft de toekomst!

Heb je vragen naar aanleiding van deze mail dan horen of lezen we het uiteraard graag.

Tot dinsdag 28 maart!

Met sportieve groet,
Alfred Visscher (TJC R.C.H.),
Bas Zurburg (namens de jeugdcommissie R.C.H.)
06 - 28179113