KANTINEROOSTER SEIZOEN 2020-2021

Openingstijden

Woensdagmiddag 14:00 - 17:00
Vrijdagavond 20:30 - 00:00
Zaterdag Vanaf 08:30 bij thuiswedstrijden
Zondag Tijdens thuiswedstrijden
Tijdens thuiswedstrijden op andere dagen
Tijdens toernooien

Alle R.C.H. teams draaien beurtelings mee in de bardiensten. Via de leidersapp krijgt u uw informatie welk team wanneer kantinedienst doet.

Barcoördinatoren

  • Algemeen: Els Schoenmaker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Zaterdagochtend / woensdagmiddag (jeugd): Catharine Arnoldus (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Zaterdagmiddag: Alice van Noorden, Els Schoenmaker
  • Zondag: Els Schoenmaker


Graag de verandering aan Els doorgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantinediensten jeugd:

Het is gebruikelijk dat de barbezetting op de zaterdagochtenden tijdens competitiewedstrijden wordt ingevuld door de ouders van de thuisspelende teams.

Via de leiders (WhatsApp) krijg je informatie welk team wanneer kantinedienst doet.


Nieuwe wetgeving allergenen Sportkantines:

Vanaf 13 december 2014 zijn sportkantines verplicht allergenen informatie te geven aan bezoekers die daarom vragen. De wetgeving allergenen geldt voor alle bedrijven die werken met levensmiddelen (eten en drinken). Belangrijkste verandering is de allergenen informatie bij niet-voorverpakte (onverpakte) producten.

Lees de bijlage onderaan wat deze nieuwe wet voor sportkantines betekent.

Bijlagen:
Bewaar het bestand Allergene stoffen.pdfInfo allergene stoffen kantine33 kB16-06-2015 00:12