Bestel nu je sportartikelen voor via onze RCH clubkleding webshop

In samenwerking met Sport 2000 Heemstede kun je via de R.C.H. online kleding webshop alle officiële clubkleding bestellen met 10% korting. Ook andere voetbal benodigdheden kun je hier met 10% korting bestellen.


R.C.H. Clubkleding shop

De gewenste bedrukking of logo kunt u aangeven tijdens het bestellen. (lees de R.C.H. kleding voorschriften*). Op de blauw-zwarte wedstrijdshirts en op de blauw-zwarte sokken zit het R.C.H. clublogo er al standaard op. Op andere artikelen moet je, indien gewenst, de optie voor het logo selecteren in de shop.


rch kledingshop

De bestelde artikelen worden afgehaald bij Sport 2000 Heemstede. Je krijgt bericht als de artikelen klaar liggen.

Omdat de bestelling per post worden verstuurd, geldt er voor bestellingen onder de 30 euro een bijdrage van 6, - euro voor de verzendkosten. Bij een bestelbedrag boven de 30 euro zijn er geen extra kosten.

Natuurlijk kun je ook gewoon bij Sport 2000 Heemstede langsgaan, als R.C.H. lid krijg je daar ook een korting van 10% op alle voetbalbenodigdheden.

Je kunt natuurlijk altijd contact opnemen met Sport 2000 Heemstede over de beschikbare voorraad of een afspraak maken om te passen.

Behalve de clubcollectie kun je niet alleen uit de hele assortimentslijn van hummel met 10% korting bestellen, maar ook de officiële Derbystar ballen, complete keeper outfits en bijvoorbeeld scheidsrechters benodigdheden.

Van alles wat je via de online shop bestelt krijg je niet alleen 10% korting, maar daarbij gaat ook 6% naar de club.

Klik hier voor de R.C.H. kleding shop

Meer informatie:

Sport 2000
Binnenweg 203-205
2101 JJ Heemstede
023-5476077
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
R.C.H.
namens de jeugdcommissie
Bas Zurburg
06-28179113
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sport 2000 Heemstede


* Kleding voorschrift voor de jeugd voor officiële R.C.H. kleding:

Een R.C.H.-lid draagt altijd de juiste wedstrijdkleding (blauw-zwart shirt, witte broek en blauw-zwarte kousen) en eventueel beschikbaar gestelde trainingskleding. Dus in plaats van het tenue van je favoriete speler, een tenue dat al gauw 100 euro kost, zal je bij de eerste training van het nieuwe seizoen net als al je andere medespelers, van de A junioren tot de F pupillen, dezelfde kleding dragen.

Voor de jeugd geldt bovendien het volgende: Het blauw-zwarte shirt dient (behalve het R.C.H. clublogo) geen bedrukking te hebben: Dus geen namen of rugnummers. Het broekje dient geheel wit te zijn en dus geen streep erop. Indien in de winter een lange broek onder het witte sportbroekje gedragen wordt, moet deze zwart zijn.rch kledingshop banner2