Lid worden van R.C.H.

Als je de afgelopen 3 jaar geen lid van een voetbalvereniging geweest kun je het aanmeldingsformulier invullen. De aanmelding wordt direct verwerkt.

Overschrijven naar R.C.H.

Als je de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging hebt gespeeld moet je overschrijving aanvragen. Dit proces is tegenwoordig geheel digitaal en simpel: 
Vul het aanmeldingsformulier in en vul dan ook je vorige club in en je KNVB lidmaatschapsnummer op het formulier in.
Het formulier wordt nu door de R.C.H. ledenadministratie behandeld en het overschrijvingsverzoek wordt naar de KNVB via sportlink doorgestuurd.
De overschrijving moet vóór 15 juni om 24.00 uur bij de KNVB binnen zijn. Om zeker te zijn van een goede overschrijving verzoeken wij u dringend om het formulier uiterlijk 14 juni in te vullen.

Opzeggen/Afmelden bij R.C.H.

Als een speler wil stoppen met voetballen meldt hij/ouder/verzorger dit door een brief of een email naar de ledenadministratie van R.C.H. te sturen. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doe dit vóór 31 mei, anders dient aan alle financiële verplichtingen te worden voldoen die gelden voor het nieuwe seizoen. omdat wij onze teams eerder moeten inschrijven zouden we het fijn vinden als u dit al voor 1 juni kunt aangeven.

Overschrijven naar een andere club

Als een speler wil overschrijven naar een andere club, meldt hij/ouder/verzorger dit door een brief of een email naar de ledenadministratie van RCH te sturen (liefst voor 1 juni). Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt je nu aanmelden bij uw nieuwe vereniging. Zij melden u digitaal bij de KNVB aan.
R.C.H. krijgt bericht dat u overschrijving aanvraagt naar uw nieuwe vereniging en zal hier in de regel goedkeuring aan verlenen indien u aan alle financiële verplichtingen heeft voldaan.