RCH, Ajax, Oranje, Real Madrid, Feyenoord, Barcelona, Arsenal; van al deze verenigingen liepen voetbaltalenten afgelopen woensdag over het kunstgrasveld van RCH. Het was de tweede Open Dag van RCH dit jaar.

open dag 05-09-2012-1
Speelplezier bij en gemoedelijkheid van RCH moesten alle ouders, maar vooral de kinderen enthousiasmeren om toch vooral bij RCH te komen voetballen. We zijn al lekker gegroeid in het aantal jeugdteams vanaf de Racertjes tot en met de D’s, maar hier en daar is het nog wat krap in het aantal spelers voor een compleet team. Bij de F- en E-teams hebben we toch minimaal 8 kinderen nodig (jongens en/of meisjes). Op dit moment hebben we 5 F-teams en 7 E-teams ingeschreven.

Met een Open Dag probeert RCH al die teams met minimaal 8 spelers/speelsters te vullen. Gezien open dag 05-09-2012de geweldige opkomst (jeugdcoördinator Wilco Eindhoven was aangenaam verrast door het grote aantal kinderen), mogen we wel de hoop uitspreken dat er weer veel nieuwe leden bijgekomen zijn. Ook bij de racertjes zijn vele jongens en meisjes van harte welkom als nieuwe lichting naar de F.

Tijdens bal schieten, slalommen, strafschoppen, partijvorm, voetbalkegelen en meerdere, spelvormen, waarbij het laddertje niet mag ontbreken, konden de kinderen hun kunsten in techniek, lichaamshouding en ook balvaardigheid vertonen. Het gaf al snel aan dat er diverse talenten zich onder de Heemsteedse jeugd bevinden en hoe mooi zou dat zijn, dat ze dat verder ontwikkelen bij RCH.

Er zijn na deze dag in ieder geval 7 nieuwe leden bijgekomen en er zijn maar liefst 20 inschrijfformulieren uitgedeeld. Er waren vandaag meer dan 120 kinderen. Een superdag dus.

Mocht u echter de Open Dag gemist hebben, dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid een aantal proeftrainingen mee te maken. Dat zou op de maandag- of woensdagmiddag kunnen. Kijk voor de tijden op www.rch-voetbal.nl. Voor meer informatie over RCH kunt u uiteraard ook terecht op de site.

open dag 05-09-2012-3
Foto's van Harry Opheikens staan in het fotoalbum