Waarom een succesformule veranderen als je gewoon zo door kunt gaan? Dat doen we dus ook, en daarom ligt hier de uitnodiging om gewoon 28 en 29 mei 2016 weer bij R.C.H. een leuk toernooi te komen spelen.

Op 28 en 29 mei 2016 staan we voor de vijfde keer stil bij ons te vroeg gestorven jeugdlid, Thymo Rovers. Op het Thymo Rovers-toernooi hopen we veel geld op te halen voor het goede doel, de Kanjerketting. (www.kanjerketting.nl) . Ons streven is 80 deelnemende teams. De jongensteams van A tot en met F betalen inschrijfgeld (20 € per team) om dit voor een ieder zo leuk mogelijk te laten verlopen.


5e thymo rovers toernooi RCH

kanjer ketting


Op zaterdag 28 mei spelen de F, D en C-teams. Een dag later komen de E (ook E-top, 9 tegen 9) en A-en B-spelers in het veld.

Bij de toernooien zullen we weer veel vrijwilligers nodig hebben, maar we hebben er alle vertrouwen in dat RCH-ers en niet-RCH-ers zullen helpen om deze evenementen tot een groot succes te maken. Meld u gerust aan bij de Toernooicommissie* en laat weten welke dagen u beschikbaar bent. Dit is een toernooi waar de hele club RCH zich zal moeten laten zien! Sponsoren kunnen zich ook met ons in contact stellen.

Voor alle vragen over dit toernooi kunt u schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info? Kijk ook op:


* Toernooicommissie

vrijwilligers RCH toernooienDe toernooicommissie bestaat uit Ard Dinkelberg, Monique Mentjox, Linda Reitsma en Pieter Zwikker. Natuurlijk worden zij ieder jaar ondersteund worden door heel veel vrijwilligers om het toernooi soepel te laten verlopen: de BBQ, muntverkopers, wedstrijdsecretariaat, omroep, keuken/kantine, de DJ, EHBO-team en al die scheidsrechters.

Voor alle vragen over dit toernooi kunt u schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het adres van RCH is: Sportparklaan 6, 2103 VT Heemstede. Telefoon kantine: 023-5281004.
De routebeschrijving vindt u hier.prijsuitreiking

Foto's Thymo Rovers toernooi 2015

Bekijk hier de foto's van Harry Opheikens uit 2015.

Bekijk alle RCH foto albums »