Zoals iedere voetbalvereniging kunnen wij niet zonder onze vrijwilligers. Zijn zij er niet dan blijft de kantine dicht, wordt er geen Sinterklaasfeest georganiseerd, moeten we de toernooien missen, vindt er geen Jeugdweekend meer plaats en verdwijnen nog vele andere activiteiten van de agenda. Zie hier een overzicht van gevraagde vrijwilligerstaken.

Ook zijn zij er om te zorgen dat op wedstrijddagen alles soepel verloopt, er scheidsrechters beschikbaar zijn, het clubhuis er netjes bijstaat en noem maar op.
De druk ligt nu op een kleine groep mensen die behoorlijk wat van hun vrije tijd besteden aan RCH. Het zou fijn zijn om deze enthousiaste club van mensen uit te breiden. Daarom ook hierbij een dringende oproep aan ouders, ooms, tantes, opa's of oma's die onze club van vrijwilligers willen komen versterken.

Voor meer info kun je een van onze vrijwilligers aanspreken of een mail sturen aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. RCH Zoekt:

Organisatie R.C.H. Jeugdtoernooi

Ieder voorjaar organiseert R.C.H. het super gezellige jeugd toernooi. Alle jeugdteams van R.C.H. doen hieraan mee en wordt gehouden voor alle categorieën waar R.C.H. vertegenwoordigde teams heeft. Het toernooi wordt over twee dagen gehouden en er doen in totaal ongeveer tussen 70 en 80 teams mee.

Taken: Clubs aanschrijven en teams uitnodigen. Zorgen voor voldoende scheidsrechters op beide dagen, EHBO, wedstrijdofficials, Kantinebezetting regelen i.o.m. kantine coördinator. Speelschema’s maken en contacten onderhouden met deelnemende teams. Sponsoring en standhouders regelen. Medailles / bekers.
Benodigde tijd: Een aantal dagen
Opmerkingen: Dit kan uitstekend door een team van drie of vier mensen opgepakt worden en de taken te verdelen. Dit toernooi in deze vorm is al meer dan 7 keer georganiseerd.

prijsuitreiking

Organisatie overige toernooien/evenementen

Behalve het grote R.C.H. Jeugdtoernooi, wil R.C.H. graag meerdere (kleinere) toernooien organiseren. Zoals het ‘Simon Hazevoet’ Raceerstoernooi, maar bijvoorbeeld ook een O8/O9 toernooi, maar ook een ‘Johan Neeskens’ toernooi en natuurlijk het Familie toernooi waar ouders met hun kinderen spelen.
Hier zoekt R.C.H. meerdere mensen die kunnen helpen zo’n toernooi te organiseren.

Kantine coördinator Jeugd

Om te zorgen voor bezetting tijdens de openingstijden van de kantine voor de jeugd (zaterdagen tijdens wedstrijden, maandag- en woensdagmiddagen tijdens de trainingen en tijdens evenementen) zoeken wij iemand die de coördinatie op zich wilt nemen om te zorgen dat onze gezellige kantine en sociale ontmoetingsplaats op alle nodige momenten open kan zijn en er koffie kan worden geschonken.
Voor de woensdagmiddag wordt er samen gewerkt met twee andere vrijwilligers, voor de zaterdag ochtenden dient er iedere maand een mail naar de leiders worden gestuurd met het schema voor komende vier weken.
Er wordt samen gewerkt met iemand die de inkoop en algehele kantine coördinatie verzorgt.
Kantine inkomsten zijn noodzakelijk voor het voortbestaan van RCH.

Taken: teams indelen voor de kantinediensten op wedstrijddagen, regelen kantinebezetting tijdens trainingen (woensdag) en tijdens evenementen.
Benodigde tijd: min 1 uur per week en afhankelijk van eventuele eigen diensten.

Bardienst bij RCH

Promotie en Ledenwerving jeugd

R.C.H. wil in de breedte groeien, momenteel heeft R.C.H. ongeveer 200 jeugdleden. We zouden we er graag maximaal 300 willen hebben, maar een groei van 10% per jaar zou al mooi zijn.
R.C.H. zoekt een creative regelaar met goede contactuele eigenschappen om R.C.H. te promoten, acties op te zetten om nieuwe jeugdleden binnen te halen. Je zult veel samenwerken met anderen leden van het jeugdkader..
Taken: Promotie maken voor RCH en acties organiseren ten bate van ledenwerving, aanwezig bij de open dag.
Benodigde tijd: paar uurtjes per maand

open dag mei 2015

Vrijwilligers coördinator

De vrijwilligers coördinator weet wat verenigen is en is binnen de vereniging R.C.H. op zoek naar vrijwilligers. Ook belangrijk in deze functie is, naast het werven, ook het zorgen dat de vrijwilligers betrokken blijven door regelmatig contact te houden.

Taken: In kaart brengen waar de expertise ligt van ouders, ouders enthousiasmeren om meer voor de club te gaan doen. Contacten onderhouden.
Benodigde tijd: paar uurtjes per maand

Sponsorzaken jeugd

R.C.H. heeft ambitieuze plannen en met name de jeugdopleiding staat daarin centraal: Meer trainers met diploma’s voor de jeugd en ook de teamleiders/coaches willen we beter opleiden. Hier is wel meer budget voor nodig. RCH zoekt aantal mensen die kunnen helpen het jeugdbudget te verhogen
Taken: Potentiële sponsors benaderen, activiteiten opzetten voor meer budget voor de jeugd.
Benodigde tijd: een paar uurtjes per maand.

Sinterklaas

Ieder jaar bezoekt Sinterklaas R.C.H. op een woensdagmiddag. Om dit prachtige evenement weer te kunnen laten plaatsvinden zoekt R.C.H. een aantal ouders uit de jongere leeftijdsgroepen. Er is een uitgebreid draaiboek aanwezig.

Taken: Sinterklaas en pieten regelen, strooigoed regelen (jaarlijkse sponsors zijn bekend), verhalen verzamelen voor de Sint. Kantine klaarmaken en zorgen voor voldoende kantinebezetting wanneer de Sint op bezoek is.
Benodigde tijd: Een aantal uur.

Grote Clubactie

Loten verkoop voor de grote clubactie, een jaarlijkse actie die ieder jaar meer dan 1250 euro voor de club oplevert.

Taken: Wanneer het tijd is, loten bestellen bij de grote clubactie organisatie. Loten uitdelen aan de teams (via de leiders). Verkochte loten boekjes inzamelen en de verkochte loten in het systeem zetten van de grote clubactie organisatie.
Benodigde tijd: ongeveer twee dagen.

Nieuwsbrief jeugd

Samen met overige leden van het webteam de (twee) wekelijkse jeugdnieuwsbrief verzorgen, zodat de jeugdleden optimaal geïnformeerd zijn.

Taken: Nieuwsbrief artikeltjes maken, vormgeving
Benodigde tijd: 1 uur per week

Kantine diensten

R.C.H. streeft naar dat de kantine open is op wedstrijddagen als de jeugd speelt, en ook op de maandagmiddag en woensdagmiddag als de jongste jeugd traint. Ook tijdens evenementen zoeken we mensen op de kantine te bezetten.

Taken: Achter de bar of keuken.
Benodigde tijd: een paar uurtjes per maand

Scheidsrechters

Lijkt het je leuk om een keer een wedstrijd te fluiten van onze ouder jeugd (O12 en ouder), dan horen wij dat graag. Ook voor het R.C.H. toernooi (zat 9 juni en zo 10 juni 2018) is R.C.H. nog op zoek naar scheidsrechters


Voor meer info kun je een van onze vrijwilligers aanspreken of een mail sturen aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.