Het bestuur doet een dringend beroep op leden.  Draag je steentje bij en meld je als vrijwilliger.

bestuur john hTijdens  de ledenvergadering van 13 oktober j.l. heeft het bestuur de  aanwezige leden (40 in totaal) geïnformeerd over tal van zaken. De rode draad: financieel en sportief is er het afgelopen seizoen zeker progressie gemaakt. De basis is echter te smal. Het bestuur heeft 2 prioriteiten benoemd: leden werving (1) én versterking van de RCH organisatie (2) (lees de organisatie in en rond trainingen en wedstrijden). Deze prioriteiten zijn voor het bestuur een absolute voorwaarde om de ingeslagen positieve weg voort te zetten.

Wat heeft RCH nodig!

Lid ledenwerfcommissie
Het organiseren en uitvoeren van gerichte ledenwerfacties, jeugd, senioren, het starten van damesvoetbal, het opnieuw opzetten van een zaterdag 1 elftal.

Lid technische commissie
De technische commissie is verantwoordelijk voor het technisch beleid van de vereniging voor senioren én jeugd. Adviseert het Bestuur bij het aanstellen van trainers. Monitort de kwaliteit van de trainers.  Ziet er op toe dat de trainingen volgens het senioren en jeugdplan worden uitgevoerd., Is aanspreekpunt voor de trainers.

Lid jeugdcommissie
De jeugdcommissie is met name verantwoordelijk dat de organisatie tijdens  en rond alle jeugdwedstrijden naar behoren verloopt.

Medewerker bar
Als medewerker achter de bar ben je het visitekaartje van RCH. We  zijn op zoek naar vrijwilligers die regelmatig een dienst willen draaien. Dit kan zowel in het weekend als door de weeks in de avond.

Medewerker keuken
Zowel zaterdag als zondag  zou onze keuken open moeten zijn. Om dit mogelijk te maken zijn is er aanvulling nodig.

Clubscheidsrechter senioren
Een wedstrijd kan niet gespeeld worden zonder een onafhankelijk persoon die toeziet dat er gespeeld wordt volgens de reglementen: De scheidsrechter. RCH streeft ernaar om elke senioren wedstrijd door een aangestelde scheidsrechter te laten leiden. Vind jij het fluiten van wedstrijden leuk, dan is scheidsrechter misschien wel iets voor jou.

Gastheer of Gastvrouw zaterdag en/of zondag
In de bestuurskamer ontvangen van leiders en scheidsrechters, een kopje koffie aanbieden, de wedstrijdformulieren in sportlink controleren, de kleedkamersleutels uitgeven, hoekvlaggen klaarzetten, vlaggen ophangen, enz

Speaker
Tijdens de thuiswedstrijden omroepen van opstellingen, doelpuntmakers etc.

ElftalLeider O-13-2
Wie wil dit elftal begeleiden?

ElftalLeider O-15-2

Wie wil dit elftal begeleiden?


Scheidsrechters voor oudere groep maar ook een nieuwe lichting voor de jongste jeugd
Ook de jeugdwedstrijden kunnen niet gespeeld worden zonder een onafhankelijk persoon die toeziet dat er gespeeld wordt volgens de reglementen.  RCH wil dat met name jeugdleden ook wedstrijden fluiten, een zeer leerzame ervaring.  Bij RCH neemt Jan Bart Heijne de coordinatie voor zijn rekening.  

Voor meer info en aanmelden neem je contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.