Het was best wel lekker weer, Zondag 3 was een balletje aan het trappen als Nieuwjaarswedstrijd, de champagne stond lekker koud, Broodje Bram had de schalen met hapjes verzorgd en natuurlijk was de barbezetting weer top.

Nieuwjaarsreceptie 08 01 2017 1Voor het bestuur alleen nog maar de taak de receptiebezoekers een warm welkom te heten en een gelukkig 2017. Gezondheid is daarbij natuurlijk een hoop, die je graag uitspreekt op een nieuwjaarsreceptie en een ieder graag toewenst ook al heb je dat helaas niet altijd in de hand.


Ons kent ons, dus, met een drankje in de hand, werd er gezellig gekletst. We zagen niet alleen sponsoren, maar ook vele (oud) leden, waaronder een groot deel van de zondagselectie.

Wat dan wel weer een beetje spijtig is, is dat er vanuit de jeugd zo weinig mensen zijn. De gezichten, die je ziet, zie je eigenlijk altijd wel, waaronder de vele vrijwilligers, maar het zou toch wel leuk zijn, dat er ook vanuit de jeugdgeledingen mensen langskomen voor een hapje en een drankje, ook om elkaar dan beter te leren kennen en weten bij wie je terecht kunt voor wat specifieke RCH dingetjes. Of misschien wel kunt vragen wat meer te gaan doen voor de club, zoals beschreven in “RCH heeft vrijwilligers nodig” op onze website.

Nieuwjaarsreceptie 08 01 2017 2Nee, voorzitter John Hegman deed geen Nieuwjaarsspeech, zei hij. Hij wenst namens het bestuur een ieder een goed en sportief 2017 toe. Hoopt op sportieve hoogtepunten, zoals de finale van de O23-competitie, die in juni bij RCH gespeeld wordt en waarin het uiteraard mooi zou zijn als RCH 1 van de finalisten is.

Daarnaast wist John het heuglijke nieuws te vertellen dat het contract met Jaap Booms voor een jaar verlengd is, dus elk wekend zal hij weer trouw op zijn plekje zitten. Daarnaast waren er nog wat meer ontwikkelingen, maar daar komt het bestuur later nog wel mee naar buiten.

In een heerlijk gemoedelijk en ontspannen sfeertje werd er gezellig verder geborreld.

Een toast op 2017.

Harry (ook de foto's) Klik op onderstaande foto voor meer foto's
Nieuwjaarsreceptie 08 01 2017 3