SAVE THE DATE! Zaterdag 10 juni 2017 gaat het grote evenement van Voetbal in Haarlem plaatsvinden. Op deze dag worden er drie duels gespeeld. We beginnen met een voorwedstrijd door twee jeugdelftallen. Daarna nemen de Voetbal in Haarlem All Stars het op tegen het RTL7 Sterrenteam. De finale van de O-23 Cup is het laatste duel. We eindigen de dag met een klein feestje.

All Stars Header 01 768x372

Toegangskaarten á € 5,- zijn te bestellen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin het aantal kaarten, je naam en het adres waar we de kaarten naar kunnen verzenden. Na betaling worden de kaarten verzonden. Kaarten ook zaterdag te koop aan de ingang bij voetbalclub R.C.H. a/d Sportparklaan te Heemstede


De drie duels worden op zaterdag 10 juni gespeeld op het terrein van RCH in Heemstede. We beginnen om 12.00 uur met een voorwedstrijd die gespeeld wordt door twee regionale jeugdteams. Daarna volgt om 14.00 uur het duel tussen de ViH All Stars en het RTL7 Sterrenteam. De laatste wedstrijd is de spannendste. Om 16.00 uur wordt de finale van onze O-23 Cup gespeeld.

De Voetbal in Haarlem All Stars? Yup! Sinds de eerste week van januari nodigen wij iedere week een speler of trainer uit, zodat de All Stars uiteindelijk bestaan uit 17 spelers, 2 trainers, een elftalbegeleider en een verzorger van verschillende clubs (eerste elftallen). “Wie zijn die spelers?” zul je denken. Denk bijvoorbeeld aan opvallend belangrijke spelers, spelers die bijna iedere kans raak schieten of spelers die na een lange carrière afscheid gaan nemen van het regionale amateurvoetbal.

De tegenstander van ons elftal is een bijzondere. Onze mannen gaan het opnemen tegen het RTL Sterrenteam onder leiding van tv-presentator John Williams. De samenstelling van de tegenstander is heel divers, maar waarschijnlijk verschijnen ex-profs Andy van der Meijde, Glenn Helder en Michael Mols aan de aftrap. Verder zijn rapper Baas B., acteur Bas Muijs en zanger Jody Bernal vaak actief in dit bijzondere elftal.

Wil je een speler voorstellen om deel te laten nemen aan dit duel, aarzel niet en meld het ons. Wij staan open voor suggesties. Mail je onderbouwde voorstel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app het naar 0627495384.
De All Stars-selectie bestaat uit 17 spelers, 2 trainers en een elftalbegeleider, bekijk ze hier onderaan de pagina.

Bron: voetbalinhaarlem.nl

SAVE THE DATE NU IN JE AGENDA:

- Google Agenda
- iCalander / Outlook / Overige agenda's (.ics)