Ook lekker voetballen bij R.C.H? In iedere leeftijdscategorie is nog plaats. Geen wachtlijsten!

Met elftallen in elke leeftijdsklasse van mini’s tot Senioren en Veteranen, 7x7-Vrijdagavond, E-top, Zaal- en papavoetbal, het RCH toernooi, R.C.H. Mix voor families en vrienden, het Jeugdweekend, de Summer Academy en tal van andere activiteiten is de kalender goed gevuld.


Je kunt het inschijfformulier hier vinden.

  • Geen wachtlijst
  • Proffesionele trainers op alle groepen
  • Leuke activiteiten naast het voetbal
  • 3x gratis proeftrainen


R.C.H. heeft een compleet aanbod. Een goede voetbalopleiding staat centraal.
Vanaf de jongste jeugd (vanaf 4 jaar) met teams in elke leeftijdsklasse, voetballen in een veilige omgeving (plezier, fouten mogen maken en uitstekende begeleiding — tot blessuretraining toe). 

R.C.H. wil groot genoeg zijn om dit allemaal te kunnen doen, maar niet zo groot dat de leden elkaar niet meer kennen.

Mocht u vragen hebben of wilt u uw dochter of zoon aanmelden dan kunt u mailen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt natuurlijk ook Iangskomen om kennis te maken.


Lees ook:RCH2018 flyer front w800


Het was en is onze ambitie om met zoveel mogelijk eigen kweek in het eerste elftal te spelen op een zo hoog mogelijk niveau. Daar is de jeugdopleiding de basis van. De laatste jaren ontwikkelt vooral de jeugdafdeling zich zeer gunstig. Daarmee legt de club een fantastische basis voor de toekomst. Samen met een gemotiveerd trainerskorps wil de club weer omhoog.welkom bij RCH Heemstede plaatje racertjes 2015 2016

Historie

R.C.H kent een zeer rijke historie en speelde op het hoogste landelijk niveau, waar R.C.H. twee keer landskampioen werd (1923 en 1953) en twee keer de Nationale KNVB-Beker won (1918 en 1928).

R.C.H. werd verder Algeheel Amateur landskampioen in 1989 en twee jaar later nog kampioen van de Zondag Hoofdklasse A, hetgeen toen nog het hoogste Amateurniveau was.

Op 21 augustus 1932 werd het huidige sportcomplex aan de Sportparklaan geopend met een vriendschappelijke wedstrijd tussen R.C.H. en Ajax (9 – 4). De kantine van R.C.H. is een gemeentelijk monument. Er zijn maar weinig sportverenigingen in Nederland met zo'n oud clubgebouw.

kantine rch

Ook zoekt R.C.H. versterkingen voor de Senioren en veteranen teams.
Complete teams zijn ook welkom