De definitieve selectie van waarmee het RTL7 Sterrenteam zaterdag naar Heemstede komt is bekend gemaakt. Ondanks dat de lijst met spelers flink verschilt van de voorlopige selectie die in maart bekend werd gemaakt, is er genoeg te likkebaarden voor de toeschouwers. De Voetbal in Haarlem All Stars kunnen de borst natmaken.

Sterrenteam 720x340

(Foto: Facebook Baas B.)

Zo neemt aanvoerder John Williams een aantal voormalige profvoetballers mee. Hebben de All Stars een speler die de snelle Andwele Slory (o.a. Oranje en Feyenoord) kan afstoppen? Of middenvelder Simon Cziommer (o.a. FC Twente, AZ en FC Utrecht)? Verder zijn Bart Latuheru (o.a. NEC, AZ en Vitesse), Maarten Admodikoro (o.a. NAC en ADO Den Haag), Pascal Bosschaart (o.a. Feyenoord en ADO Den Haag), Edwin de Graaf (o.a. Feyenoord) en Oswald Snip (o.a. HFC Haarlem) van de partij. Randy Sanches, Guus Uhlenbeek en balkunstenaar Jean Doest zijn de overige spelers met een voetbalachtergrond.

Verder komen rappers Baas B en Yes-R in actie. Het team wordt voltooid met zanger Tim Douwsma en presentator Sacha Visser. Een vijftien-koppig team wat de ViH All Stars van tegenstand gaat voorzien. Om 14.00u gaat het duel van start!

De selectie van de Voetbal in Haarlem All Stars bestaat uit 17 regionale klasbakken. Vincent Hofman en Joey de Jong zijn de keepers. Daarnaast zijn Gertjan Tamerus, Tim Groenewoud, Justin Luiten, Tom Jacob, Vernon Weber, Joey Hoogeboom, Rick Olthof, Henk Hageman, Djorim Verdonkschot, Nick Schnater, Bas Schulze, Nick van der Zwaan, Tim Kuyt, Ted Pauw en Hakim Ajnaoua geselecteerd voor dit unieke elftal. Frank Drogtrop, Maurice Haverbusch, Dan de Boer en Ruud Wit vormen de technische staf.

15665809 1386147678064909 6509002549542872044 n 768x432

Het RTL7 Sterrenteam voetbalt in het witte tenue. (Foto: RTL7)

Bron: ViH - Voetbal In Haarlem

 

Toegangskaarten á € 5,- zijn te bestellen door een mail te sturen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin het aantal kaarten, je naam en het adres waar we de kaarten naar kunnen verzenden. Na betaling worden de kaarten verzonden. Kaarten ook zaterdag te koop aan de ingang bij voetbalclub R.C.H. a/d Sportparklaan te Heemstede

Meer info: http://voetbalinhaarlem.nl/finaledag/

Header ViH finaledag2 01