De zomervakantie staat voor de deur. Heerlijk even er tussen uit. Ik heb er heel veel zin in, ik ben er ook aan toe. Mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen seizoen en, vooral ook, vooruit te kijken.

Hoe gaat het met de club?  Het is een makkelijk gestelde vraag die veel aan mij gesteld wordt. Het beantwoorden kan je ingewikkeld noemen. Over het algemeen antwoord ik “ik ben niet ontevreden” en dat meen ik natuurlijk ook van harte. Ik ben van mening dat onze mooie club, gezien de omstandigheden, het zeker goed doet. Omstandigheden? Ja, onze financiële situatie is simpelweg zorgelijk, we sluiten dit seizoen af met een stevig verlies. Teruglopende ledenaantallen, minder kantineopbrengsten, 2 inbraken, veel vandalisme… Het zijn omstandigheden die het besturen niet altijd leuk maken. Als bestuur zullen we hier maatregelen voor moeten treffen, ik geef hier maar alvast een winstwaarschuwing.
JohnHegman 2016
Aan de andere kant. Er zijn veel tevreden leden, er is plezier op en rond de velden. Plezier zien op én rond het veld, het is voor mij en ons een grote motivatie. Het liefst hand in hand met goede prestaties, dat hoort ook bij een club met de historie van RCH, beter worden. Maar ook vóór elkaar en met elkaar, dit is niet voor niets onze slogan.

Ik kijk uit naar het volgend seizoen. Nieuwe speelvormen bij de jeugd, Stephan Spruijt onze nieuwe hoofdtrainer van de zondag, de basis staat, de voorbereiding loopt. Ik ben trots op de kleine groep vrijwilligers die het hele jaar door vrije tijd en energie belangeloos aan RCH en aan jullie schenken.

Ik wens jullie een heerlijke vakantie

John Hegman
Voorzitter RCH