Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de wedstrijdzaken-app gaan.

Dit geldt voor de senioren en voor de jeugd O-12 en hoger.

Ieder lid kan via de wedstrijdzaken-app zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas. Wedstrijdofficials kunnen de wedstrijdzaken-app tevens gebruiken voor hun persoonlijke programma (aanstellingen) en bondsofficials kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven.

De app is beschikbaar voor:

  • scheidsrechters
  • wedstrijdsecretarissen
  • leiders en trainers
  • aanvoerders/spelers

Aan de slag met de app

Zodra je van start met de app wilt, dien je deze allereerst te downloaden op je telefoon. Je kunt de app vinden in de Appstore en Playstore door daar te zoeken op "KNVB Wedstrijdzaken". Nadat je de app hebt gedownload, kun je starten met je registratie zodat je vervolgens kunt inloggen. Dit hoeft uiteraard maar 1 keer te gebeuren. Zodra je bent geregistreerd en hebt ingelogd, hoef je dit niet iedere keer bij gebruik van de app te doen. Meer uitleg over registratie en inloggen vind je hier: https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000078665-registreren-en-inloggen-in-de-app-wedstrijdzaken

De volgende stap is het koppelen aan een persoon. Dit houdt eigenlijk niet meer in dan dat de app wil herkennen wie jij als gebruiker bent. Informatie hierover vind je op deze pagina: https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000078983-koppelen-aan-een-persoon

Lees hier meer over het mobiel digitaal wedstrijdformulier: http://www.knvb.nl/mdwf

Hierbij info filmpjes voor gebruik van de App:

Spelerspassen

Onderdeel van de wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van seizoen 2017/’18 afgeschaft. Verlopen spelerspassen hoeven na 3 maart 2017 niet meer vernieuwd te worden. In de toekomst zal een spelerspas ook niet meer verlopen, dit proces gaat volledig digitaal.