Na de zomerstop is het altijd weer even lastig om in het RCH ritme te komen, maar kijk ik ook weer uit naar de gezelligheid in en rond de kantine op de Sportparklaan.

Inmiddels is het jeugd kantineteam al een bekend gezicht en kent iedereen onze Tine (met hond Katy), Gul, Catherina, Carla die samen met ondergetekende zorgen voor de bezetting van onze kantine.

Soms wordt er verrast gereageerd door mensen als ik vertel dat (bijna) iedereen die je op en rond RCH ziet, dit op vrijwillige basis doet. Daarnaast besteden deze mensen ook buiten het gezichtsveld vele uurtjes om te zorgen dat de kantine openblijft, er activiteiten worden georganiseerd, er wordt geschilderd, er wordt gefloten etc.

SintRCH 30 11 2016 3Hoewel deze club dat met veel plezier doet, is er behoefte aan meer (groot) ouders. Zo zijn wij o.a. op zoek naar twee/drie ouders die een Sint comité willen vormen om te zorgen dat dit jaarlijkse feest niet verloren gaat. Ook kunnen wij nog versterking gebruiken tijdens toernooien, het Jeugdweekend en voor het bedenken van extra activiteiten om het voetballen bij RCH nog leuker te maken. Maar misschien is er wel een (groot) ouder die op grond van hun werkervaring andere taken (b.v. in de Jeugdcommissie) zou willen doen, we heten iedereen welkom.

Het aantal uren dat hiermee gemoeid is, kan een ieder voor zichzelf bepalen en men zal verrast zijn hoe leuk het is! Alle hulp is welkom en wordt zeer gewaardeerd!

Schroom niet en stuur mij een mail met eventuele vragen of ideeën, of kom een keer gezellig koffiedrinken aan de bar.

Jacqueline Krowinkel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JacquelineKrowinkel vrijwilliger 2016 1