Een bijzondere eer binnen een vereniging is toch wel het geëerd worden als ‘Lid van Verdienste’.

Buiten het feit dat iemand trots is deze speciale titel te krijgen spreekt hieruit ook een stuk waardering vanuit de vereniging voor het benoemde lid.

Daarbij volgt een eervolle vermelding tussen vele illustere voorgangers in ons ruim 105-jarige vereniging, die u hier allemaal op onze site kunt lezen.

Veel van hen zullen huidige RCH generaties niet echt kennen, maar het feit dat zij als lid van verdienste zijn benoemd geeft aan dat zij zich zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor RCH in welke hoedanigheid dan ook.

Dat geldt ook voor de beide heren, die tijdens de ALV-avond van 2 november 2017 als ‘Lid van verdienste’ zijn benoemd: Herman Kamoen en Cees Dirks.

Herman is natuurlijk nu vooral bekend als trainer van onze racertjes, maar Herman heeft ook gevoetbald met o.a. Johan Neeskens. U kunt dat allemaal lezen onder de knop ‘Historie’ op onze site.

Cees Dirks vierde deze avond zijn 70-jarig lidmaatschap bij RCH en alleen al dit trouwe lidmaatschap vond RCH een prestatie van formaat en reden genoeg om Cees tevens tot ‘Lid van verdienste’ te benoemen

Herman Kamoen
Als bewijs van erkenning voor zijn langdurige, tomeloze inzet als  jeugdtrainer en zijn positieve bijdrage aan Racing Club Heemstede RCH.
Herman is een echt voetbaldier, het is een voorrecht om hem aan het werk te zien met onze jongste jeugd.
 HermanKamoen
HermanKamoen 1
Cees Dirks
Cees is nu 70 jaar lid van onze mooie club. Een prestatie van formaat.
Cees is daarnaast nog steeds trouw supporter van onze  zondag 1.
Hij weet altijd op zijn unieke wijze commentaar te geven op de wedstrijd.
Cees is een positieve realist met  een groot gevoel voor humor en vooral een heel groot RCH hart.
CeesDirks
CeesDirks 2