Johan Neeskens Wereldvoetballer john2Uw voorzitter citeert Johan Neeskens. Afgelopen woensdag (15 november) was ik aanwezig bij de presentatie van het boek “JOHAN NEESKENS Wereldvoetballer” in Zeist.

Ik was er samen met zijn jeugdvriend Ronald Wijers. Ronald en Johan hebben 10 jaar samen in de jeugd gespeeld. Daar waar Johan de wereld in ging, bleef Ronald bij RCH voetballen. Hij doet dit trouwens nog steeds, meer dan verdienstelijk, bij de RCH veteranen. Het was een mooie bijeenkomst, waarin veel werd teruggekeken, het verleden, de historie.

RCH heeft ook een prachtige historie, het museum geeft een mooi beeld. Ik koester het RCH verleden maar ben alleen bezig met het heden en de nabije toekomst van RCH. Waarom is er eigenlijk geen jeugdhoek in het RCH museum met de elftalfoto’s van onze jeugd nu?  Tijdens de ledenvergadering heeft het bestuur de aanwezige leden meegenomen in alle ontwikkelingen. Het ledenaantal is zorgwekkend krap en loopt al een aantal jaar terug. Waarom is dat, er is toch veel om trots op te zijn? De jongste jeugd groeit, de jeugdteams spelen op een meer dan goed niveau. Er zijn gekwalificeerde trainers, gemotiveerde elftalleiders en commissie leden. Het miniveld wordt meer en meer een volwaardig veld. Hoe bereiken wij potentiële nieuwe leden?


Een vernieuwde aanpak is nodig.  Wie kan ons daarbij helpen?  Binnenkort ontvangen onze leden een online enquête. Bent u tevreden over wat wij bij RCH bieden, doen we de goede dingen, wat kan beter, wilt u misschien wel bijdragen? De uitkomsten van dit onderzoek koppelen wij natuurlijk terug. We zijn erg benieuwd en rekenen op uw deelname.
neeskens boek
John Hegman

Voorzitter

BESTEL OOK HET BOEK VIA RCH & SPONSOR RCH!
Bestel ook het nieuwe boek van oud RCH'er en Wereld voetballer Johan Neeskens! Via deze link bestel je 'm eenvoudig bij Bol .com en sponsor je tegelijk ook RCH nog een beetje: http://bit.ly/Boek-Neeskens-via-RCH-Kopen 
Normale editie en de Luxe nu verkrijgbaar, ook prachtig als Sintcadeau. Wel de bovenstaande link gebruiken!

MEER FOTO'S:
Johan Neeskens Wereldvoetballer john2

Johan Neeskens Wereldvoetballer john3
Johan Neeskens Wereldvoetballer john4

Meer nieuws over het nieuwe boek ook te vinden op RCH Twitter & Facebook.twitter facebook 1