Enigszins verrassend was dit keer de Nieuwjaarsreceptie op de vrijdagavond en ook nog eens op een zodanig tijdstip dat je toch dacht: “moeten er geen mensen werken?”

Dat was natuurlijk het geval, maar dat nam niet weg dat het voltallige RCH-bestuur om half vijf klaar stond met een glaasje bubbels om de gasten een warm welkom te heten en vooral een goed en gezond 2018 te wensen.

Het was best wel lekker weer om half vijf met een fraai oranje gekleurde lucht van de ondergaande winterzon. Een volledige bezetting van de bar, gevulde schaaltjes met zoutjes, schalen met heerlijke hapjes en bitterballen. Wat willen de leden van RCH nog meer?!.
Nieuwjaarsreceptie2018 1
Bijzonder wel dat ik het vorig jaar ook al melde en dat het dit jaar niet anders was: “Wat dan wel weer een beetje spijtig is, is dat er vanuit de jeugd zo weinig mensen zijn. De gezichten, die je ziet, zie je eigenlijk altijd wel, waaronder de vele vrijwilligers, maar het zou toch wel leuk zijn, dat er ook vanuit de jeugdgeledingen mensen langskomen voor een hapje en een drankje, ook om elkaar dan beter te leren kennen en weten bij wie je terecht kunt voor wat specifieke RCH dingetjes. Of misschien wel kunt vragen wat meer te gaan doen voor de club, zoals beschreven in “RCH heeft vrijwilligers nodig” op onze website”.

Nieuwjaarsreceptie2018 2Naarmate de tijd vorderde en de ‘werktijden’ ten einde kwamen kwamen er steeds meer mensen, al dan niet met partner, binnen. Ons kent ons, dus, met een drankje in de hand, werd er gezellig gekletst. We zagen niet alleen sponsoren, maar ook vele (oud) leden, een compliment naar RCH toe. Veel van deze (oud) leden hebben toch toen en ook nu nog een mooi verleden opgebouwd binnen ons historisch rijke club en nog altijd RCH een warm hart toedragen.

Bovenop de tafel (moet kunnen) nam voorzitter John Hegman even het woord. Hij wenste namens het bestuur een ieder een goed en sportief 2018 toe. Hoopt op sportieve hoogtepunten van o.a. onze selectie, al was de start wat minder. Als actualiteit haakte hij ook in op de groeiende economie. Dat zou natuurlijk perspectieven moeten biieden. Niet alleen wordt de contributie wat beter betaalbaar voor nieuwe leden, maar ook de sponsoren gaan dan beter verdienen en dat zou dan weer gunstig kunnen zijn voor RCH. Het is maar een stille hint, maar toch…..

In een heerlijk gemoedelijk en ontspannen sfeertje werd er gezellig verder geborreld.

Een toast op 2018.

Harry (ook de foto’s in de map)

Nieuwjaarsreceptie2018 3