Veel fantastische vrijwilligers; grote zondagselectie voor het seizoen 2018-2019 met nieuwe gezichten; Sport 2000 nieuwe kledingsponsor.

Borrel 19 06 2018 2Geweldige vrijwilligers
“Wat is een vereniging zonder zijn vrijwilligers?” In zijn toespraakje gaf voorzitter John al aan dat een vereniging dan gewoon niet bestaat. Al meer dan een eeuw staat RCH op de kaart en dat is mede te danken aan de grote schare vrijwilligers in welke hoedanigheid dan ook. Bestuur, barteam, klusteam, webteam, fluiters, leiders, evenementenregelaars, teveel mensen om bij naam te noemen, maar RCH is wel trots op hen en als dank daarvoor de gezellige borrel deze dinsdag 19 juni.

Namens de club Heel, heel, hartelijk dank voor al jullie werk voor en achter de schermen

Borrel 19 06 2018 1

Borrel 19 06 2018 4RCH zondagselectie
Rond 8 uur was het de beurt aan trainer Stephan Spruijt om alle aanwezigen voor te stellen aan de selectie voor seizoen 2018-2019. Een aantal mensen hebben afscheid genomen of zijn overgestapt naar een andere club.
Het afgelopen seizoen was teleurstellend, aldus Stephan. Promotie naar de derde klasse was het doel gezien ook de mogelijkheden in het seizoen 2016-2017. Helaas is dat bij lange na niet gehaald en dat had diverse oorzaken, o.a. het niet presteren naar de mogelijkheden. Stephan maakt duidelijk dat dat dit seizoen anders moet.
Met een ruime selectie van op dit moment 32 man voor zondag 1 en zondag 2 moet dat zeker lukken. Stephan is duidelijk en eist daarin een strakke discipline. Gezien de hoeveelheid spelers moet er hard om je plekje in het elftal gewerkt worden.
Als assistent, mede na het vertrek van Carl, is dat Albert van den Burg. Vorig seizoen al trainer van de zondag 2 en voerde lang de ranglijst aan. Wouter Brans was toen de elftalleider, maar gaat dat nu bij zondag 1 doen.
“Er is maar 1 doelstelling dit seizoen en dat is promoveren naar de 3de klasse, zowel voor zondag 1 als zondag 2”, aldus Stephan. Hij verwacht dan ook volledige inzet van alle spelers. Vanaf dinsdag 7 augustus gaat er alweer getraind worden. De eerste echte speelmogelijkheid zal waarschijnlijk de HD-cup zijn, maar daar is nog geen programma van bekend. In september zijn er al bekerwedstrijden.

Namens de club RCH wensen we beide selectie-elftallen heel veel succes.

Borrel 19 06 2018 3

Nieuwe kleding- en materiaal sponsor
Omdat Ajewe haar activiteiten stopt (in oktober van dit jaar sluit ook de winkel) moest RCH op zoek naar een nieuwe kleding en materiaal sponsor. Uiteraard dankt RCH Nick Schoenmaker/Ajewe Sport voor zijn jarenlange support.

Op deze dinsdag 19 juni kon RCH bekend maken dat RCH in SPORT2000 Heemstede de nieuwe kleding- en materiaalsponsor heeft gevonden. Tijdens de goed bezochte presentatie van de zondag selectie voor het seizoen 2018-2019 werd een drie-jarige overeenkomst getekend tussen beide partijen.

SPORT2000 Heemstede en RCH zijn enthousiast over de samenwerking, die nieuwe kansen en mogelijkheden levert voor de dorpsgenoten.

Contactgegevens 

Adres

Binnenweg 203-205

Postcode

2101 JJ

Plaats

Heemstede

Telefoon

023-5476077

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op de foto ziet u van links naar rechts Penningmeester Alex Koelemij, Marco Voorham van Sport 2000, voorzitter John Hegman en Kees Kokkelkoren (sponsorzaken) bij het ondertekenen van de contracten.
Borrel 19 06 2018 5

Harry (ook de foto's