Geen gemakkelijke taak voor het bestuur: de verkiezing van vrijwilliger van het jaar. Toch is het weer gelukt..

We hebben natuurlijk veel vrijwilligers, die ieder op zich zijn eigen taken verricht en al dan niet vele vrije uren in RCH stoppen om de ruim 100 jarige club te laten draaien tot wat het nu is en, hopelijk, nog lang blijft.

Dat wil nog niet zeggen dat we genoeg vrijwilligers hebben, want extra handjes zijn meer dan welkom in diverse commissies. Kijk hier maar even op de site.

Het vrijwilliger zijn loopt altijd als rode draad door de Algemene Ledenvergadering. Trots op de vrijwilligers, die we hebben, want welke club kan zonder al die extra handjes.

Wat het wel een stuk gemakkelijker maakt is het feit dat de gekozen vrijwilligers al heel lang hun inzet op bijzondere wijze tonen in en voor RCH.
Voor het jaar 2018 zijn op 1 november 2018 de volgende vrijwilligers geëerd:

Vrijwilligers 2018

Gullu Seker
Gul kennen we natuurlijk niet alleen als betrokken moeder van twee voetballende zonen, maar zien haar ook al geruime tijd in de kantine van RCH. Limonade voor de spelertjes, koffie voor de ouders, zij regelt het. Gul is altijd opgewekt, vrolijk en heeft voor een ieder een luisterend oor. Ook voor grote feesten is zij een aanwinst voor onze kantineploeg. We waarderen je inspanning heel erg, dank

Gullu SelekerVrijwilliger 2018 2

René Evers
René heeft al een behoorlijke RCH geschiedenis achter zich als voetballer, gedreven als altijd, maar heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate ingezet als vrijwilliger voor RCH. René is een bijzondere en meer dan betrokken lid van de RCH familie. Zijn inzet achter de bar, in de klusploeg, als scheidsrechter, als ledenadministratie en veel meer, wordt erg gewaardeerd.

ReneEvers 2018Vrijwilliger 2018 1