Het gebeurt niet vaak, verkozen worden tot erelid van de vereniging.

Die eer komt die leden toe met een lange staat van dienst bij ons RCH en dat mag wel gezegd worden van de heren, die deze titel verkregen tijdens de Algemene Ledenvergadering van 1 november 2018.

De één kennen we als voorzitter, van sponsorzaken, elftalleider, maar vooral een man met een RCH-hart, dat hopelijk lang voor RCH blijft kloppen.

De ander kennen we als ‘de zoon van….’ . Simon Hazevoet, erevoorzitter van de club, heeft zoon Han het RCH gevoel met de paplepel ingegoten. Han heeft niet alleen gevoetbald, is inzetbaar geweest op het bestuurlijke vlak, jarenlang elftalleider en al weer vele jaren (jeugd) scheidsrechter en nog wekelijks te zien op de RCH velden.

Beiden kregen de volgende oorkonde en worden bijgeschreven in onze lijst "Ereleden": (hier te lezen)


Kees Kokkelkoren
Kees heeft zich vanaf de jaren 80 als geen ander ingezet voor RCH. Vanaf 2001 tot heden is Kees herhaaldelijk bestuurslid geweest. Voorzitter, co-voorzitter, bestuurslid sponsorzaken. Kees is een bestuurlijke alleskunner maar kan ook als geen ander gewoon aanpakken. Kees denkt altijd in mogelijkheden en kansen. Een unieke combinatie die je bij RCH niet veel tegenkomt. Kees, wat jij voor RCH gedaan hebt behoort tot de buitencategorie. RCH is jou veel, heel veel dank verschuldigd. (en ga zo door natuurlijk). 

Han Hazevoet
Als bewijs van erkenning voor zijn langdurige, tomeloze inzet voor RCH. Han werd in 2001 benoemd tot lid van verdienste. Ook in alle jaren daarna heeft Han zich op allerlei fronten ingezet voor RCH, van (co)jeugdvoorzitter tot gewaardeerd scheidsrechter, het is allemaal aan Han toevertrouwd. Han je bent een RCH fenomeen!


LedenvanVerdienst 2018John Hegman, Kees Kokkelkoren, Han Hazevoet
Foto: Harry Opheikens