Deze week nam RCH al afscheid van Ruud Kaestner, maar vrijdag 24 mei neemt de Dad’s Army afscheid van een voetbalmaat: Theo Stijsiger.

Theo1Niet iedereen zal hem kennen binnen RCH, maar binnen de Dad’s Army groep op de vrijdagavond was hij een ‘basisspeler’. Bijna elke vrijdag was hij er op zeker, de stoere verdediger. Hij kwam altijd als eerste naar RCH en liep zich al warm als eindelijk de rest van de dames en heren zich melden voor een heerlijk potje voetbal. Een sympathieke vent, die zich niet gek liet maken. Als aanvaller kwam je er niet snel voorbij.

Theo stond zijn mannetje ‘achterin’ en gaf aan zijn teamgenoten de nodige aanwijzingen om de winst naar zich toe te trekken. Na afloop, als de ‘winnende goal’ weer gescoord was, liep Theo nog even een cooling down, een sportman en voetbaldier in zijn hele lijf. Op 3 mei jl. was hij er nog bij.

Hoe onvoorstelbaar is het als we twee weken geleden kregen te horen dat Theo, tijdens een korte vakantie in Spanje, aan een hartstilstand was overleden, nog maar 55 jaar oud, veel te jong.

Ongeloof maakte zich van ons meester in de appgroep van het Pappavoetbal. Hoe was dit nu mogelijk. Wat een tragedie. Het kwam hard aan, zeker als je met veel pappa’s voetbalt van gelijke leeftijd.

Theo komt nooit meer, een flink gemis op de vrijdagavond. Gelukkig blijft Theo in onze herinnering, want op bijna elke teamfoto van de vrijdagavond staat onze Theo.

Theo, rust zacht.

Namens de pappa’s van Dad’s Army wensen we de familie heel veel sterkte.

Harry, coördinator Pappavoetbal
Theo Pappavoetbal 11 01 2019

Theo Pappavoetbal 18 01 2019
Theo Pappavoetbal 08 02 2019