logo-rch def-100

De zomerrust heerst aan de Sportparklaan, maar schijn bedriegt: er wordt gewerkt aan een nieuw bestuur voor onze club. Penningmeester Alex Koelemeij die de laatste tijd een geweldige klus deed door RCH vrijwel in zijn eentje te besturen, heeft sinds vorige week hulp.

Tijdens de ledenvergadering in het najaar wordt mandaat gevraagd door een nieuwe bestuursploeg onder aanvoering van beoogd voorzitter Kees Kokkelkoren. Deze (tweevoudig!) oud-voorzitter wordt bijgestaan door Alex Koelemeij en Wouter Brans. Bestuursadviseur is Hans Leber, een andere voormalig RCH-voorzitter.


Momenteel worden nog gesprekken gevoerd met kandidaat-bestuursleden. Het huidige jeugdbestuur heeft ook een plek in het hoofdbestuur. Verder worden gesprekken gevoerd met meerdere kandidaten die het bestuur op allerlei terrein met raad en daad kunnen ondersteunen: Team RCH.

Het gebeurt allemaal wat later dan onze laatste voorzitter John Hegman had gewenst, maar zijn bestuur lijkt tijdens de aanstaande ledenvergadering dus alsnog opvolging te krijgen. En tot die tijd heeft de enig 'zittende' bestuurder Alex alvast wat hulp. De komende maanden zal het kandidaat-bestuur af en toe van zich laten horen.