UPDATE: STEMMEN IS NU MOGELIJK!
RCH doet mee aan Rabo Club Support. Help mee om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen!

Rabobank Haarlem e.o. verdeelt €100.000,= over verenigingen uit de regio. Verenigingen hebben zich aan kunnen melden met goede bestedingsdoelen. Deze inschrijving is inmiddels gesloten. Klanten van Rabobank kunnen zich lid maken van de Rabobank. Als lid van Rabobank krijg je stemrechten. En mag je als lid stemmen op de bestedingsdoelen van Rabo Club Support.
Hoe meer stemmen, hoe groter deel van het totale bedrag aan RCH wordt toegekend!

Rabo clubsupport 

RCH heeft zich ook voor deze actie aangemeld met als bestedingsdoel het verduurzamen van de RCH kantine. Onze monumentale kantine is hard toe aan onderhoud. Dit willen we aangrijpen om meteen te verduurzamen.

RCH kan het geld goed gebruiken. Met een donatie is RCH in staat om te verduurzamen. En met het verduurzamen kunnen ook de hoge energiekosten worden verlaagd. Hiermee zullen we aan de eenmalige donatie een doorlopend financieel voordeel bereiken. Nog los van het milieuvoordeel. Een hattrick!

Dus doe mee aan de actie en stem op RCH! Wat moet je doen?

(Het is alleen mogelijk voor klanten van Rabobank)

Word  lid van Rabobank - kost je 10 seconden, binnen 2 dagen ben je dan lid => website: https://www.rabo-clubsupport.nl/haarlem-en-omstreken/lid-worden

Vanaf 27 SEPT - Stemmen op RCH!!!

STEM NU HIER!


Op 11 oktober sluit de stemperiode
Bekendmaking resultaat is op 14 oktober!