Dit hebben we niet vaak meegemaakt in de RCH historie, maar donderdag 31 oktober 2019, tijdens de ALV gebeurde het dan toch een keer.

Roland Ebbeling werd niet alleen gehuldigd voor het feit dat hij 30 jaar lid is van RCH en 1 van de kampioenen was in 1989, maar hij werd tevens benoemd tot vrijwilliger van het jaar 2019.

Hoewel Roland niet graag in de spotlights staat en liever op de achtergrond opereert is de benoeming niet meer dan terecht. Alex had alleen maar lovende woorden over het functioneren van Roland binnen RCH. Hoewel regelmatig afscheid te hebben genomen van de club stond hij toch altijd weer klaar wanneer nodig voor ‘zijn’ RCH en dat siert hem.

Alex had nog een prachtige jeugdfoto opgediept met daarop nog een jonge Roland.

R Ebbeling 31 0 2019 1

Namens RCH van harte met het jubileum en de benoeming als Vrijwilliger van het Jaar.

30 jaar lid

Het bestuur van Racing Club Heemstede RCH verleent deze oorkonde aan

De heer Roland Ebbeling

Als bewijs van erkenning voor zijn 30 jarig lidmaatschap van

Racing Club Heemstede RCH

Uitgereikt tijdens de Algemene Leden Vergadering van 31 oktober 2019

Voorzitter    Kees Kokkelkoren                                                                       Penningmeester       Alex Koelemij

Vrijwilliger van het jaar 2019

Het bestuur van Racing Club Heemstede RCH verleent deze titel aan

Roland Ebbeling

De loopbaan van Roland binnen RCH is ongeëvenaard: Vanaf 1966 lid, speler in de hoogtijdagen van RCH, meerdere malen trainer en bovenal supporter. Als de tijden moeilijk zijn leer je je vrienden kennen. Zo ook vorig seizoen. Roland aarzelde geen minuut toen RCH een beroep op hem deed voor de Zondag-1-selectie. Belangeloos stapte hij in.

Nu is hij gewaardeerd lid van de Technische Commissie en kan RCH dagelijks profiteren van zijn voetbalkennis. Met vrijwilligers als Roland ziet de toekomst er zonnig uit.

Uitgereikt tijdens de Algemene Leden Vergadering van 31 oktober 2019

R Ebbeling 31 0 2019 3
R Ebbeling 31 0 2019 2