UPDATE: STEMMEN IS NU MOGELIJK!

RCH ("Racing Club Heemstede") doet dit jaar weer mee aan Rabo Club Support. Help mee om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen!


Rabobank Haarlem e.o. verdeelt een deel van haar winst over verenigingen uit de regio. Verenigingen hebben zich aan kunnen melden met goede bestedingsdoelen. Deze inschrijving is inmiddels gesloten. Klanten van Rabobank kunnen zich lid maken van de Rabobank. Als lid van Rabobank krijg je stemrechten. Leden mogen vervolgens stemmenop bestedingsdoelen van Rabo Club Support. 

Hoe meer stemmen, hoe meergeld aan RCH wordt toegekend!  

RCH heeft zich ook voor deze actie aangemeld met als bestedingsdoel het kindvriendelijk maken van de RCH kantine. Uit de enquête onder onze jeugdleden bleek dat we RCH zien als een gezellige club. Alleen die oude kantine, jeetje, die is niet meer van deze tijd! RCH wil een bijdrage van Rabo Club Support gebruiken om de kantine kindvriendelijker te maken. Ideeën te over. Van wedstrijdtafels met foto's van huidige voetbalhelden, tot een afgebakende speelhoek. Zodat ook onze jeugd de kantine leuk vindt. En we makkelijker nieuwe jeugdleden aantrekken! 

Dus doe mee aan de actie en stem op RCH! Wat moet je doen? 

  1. Lid worden van Rabobank - kost je 10 seconden, binnen 2 dagen ben je dan lid => website: https://www.rabo-clubsupport.nl/haarlem-en-omstreken/lid-worden 
  2. STEMMEN op RCH - Vanaf 5 oktoberkan je op de website van Rabo ClubSupport stemmen. Stem dan dus op RCH!!! 

STEM NU HIER!
(LET OP: je vindt RCH door te zoek op "Racing Club Heemstede" !)

Vraag iedereen om mee te doen! Let op: Je kan alleen stemmen als je klant bent van de Rabobank en jezelf ook lid hebt gemaakt. 

Op 25 oktober sluit de stemperiode. Rabobank maakt nog bekend wanneer in november het resultaat bekend wordt gemaakt. 

Rabobank2020