Ik had gepland mijn aftreden als voorzitter van RCH bekend te maken tijdens de ALV in oktober, maar door Corona is ook dit plan in het water gevallen.

Ruim een jaar geleden ben ik begonnen aan mijn derde termijn als voorzitter van onze mooie club. Bestuurlijk kwam in die periode vrijwel alles terecht bij de penningmeester Alex Koelemij. Een voor iedereen onwenselijke situatie. Ik heb destijds mijn verantwoordelijkheid genomen en ben weer toegetreden als voorzitter. Het eerste dat moest gebeuren was het samenstellen van een volwaardig bestuur. Gelukkig is dat toen gelukt en zijn Wouter Brans, Walter Groen en René Evers toegetreden.

Nu, na ruim een jaar komt er wat mij betreft een einde aan. Mijn persoonlijke omstandigheden op het gezondheidsvlak zijn de directe oorzaak van deze beslissing. Niks alarmerends maar voorkomen is beter dan genezen.

Ik kan met enige trots vast stellen dat ik club in goede staat achterlaat. Hert bestuur is versterkt, de jeugd presteert boven verwachting en wordt in toenemende mate door meer vrijwilligers begeleid. Het eerste elftal is gepromoveerd naar de derde klasse en presteerde voor de corona stop naar behoren. En misschien nog wel het meest van belang: onder andere door de aanwezigheid van de BSO Sportfever en een kordaat financieel beleid, zijn de financiële vooruitzichten voor de club beter dan in jaren.

Helemaal vertrekken zal ik niet. RCH is en blijft mijn club. Ik zal dan ook mijn sponsor werkzaamheden blijven vervullen en daar waar mogelijk uitbreiden.

Ik dank iedereen (leden, sponsors en sympathisanten) voor de steun in de afgelopen periode en wens u allen het beste voor de toekomst.

Kees Kokkelkoren
Voorzitter RCH

Kees K RCH 2020