Thymo-Rovers-toernooi-2014

Thymo Rovers toernooi 2014

Op 31 mei en 1 juni spelen we voor de Derde keer het Thymo Rovers-toernooi. Ons overleden jeugdlid blijft zo bij ons in gedachte en ook dit keer hopen we veel geld op te halen voor de Kanjerketting. (www.kanjerketting.nl) Het Goede Doel staat voorop op deze dagen, maar dat is alleen mogelijk als de teams weer zo sportief en respectvol als de vorige keren dit toernooi meebeleven. De jongensteam van B tot en met F betalen inschrijfgeld (15€ per team) om dit voor een ieder zo leuk mogelijk te laten verlopen. Op zaterdag spelen de F, D en C-teams. Een dag later komen de E en B-spelers in het veld.

Bij de toernooien zullen we weer vele vrijwillige handen nodig hebben, maar we hebben er alle vertrouwen in dat RCH-ers en niet-RCH-ers zullen helpen om deze evenementen tot een groot succes te maken. Meld u gerust aan bij de Toernooicommissie* en laat weten welke dagen U beschikbaar bent. Dit is een toernooi waar de hele club RCH zich zal moeten laten zien! Sponsoren kunnen zich ook met ons in contact stellen.

Voor alle vragen over dit toernooi kunt u schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info? Kijk ook op http://www.rch-voetbal.nl/wedstrijden-programma-standen-uitslagen/toernooien

*De Toernooicommissie bestaat uit: Ard Dinkelberg, Monique Mentjox, Linda Reitsma en Pieter Zwikker.