BOEKJES VOOR 22 NOVEMBER INLEVEREN IN DE KANTINE
De Grote Clubactie gaat bijna weer van start. Een goede manier om, ook als pupil, wat voor de vereniging te doen. Het clubhuis heeft onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. Trek je RCH-shirt aan en verkoop tussen 16 september oktober en 11 november zo veel mogelijk loten aan de buren, je ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s. Op 13 december vindt de landelijke trekking plaats. Dan kunnen zij, maar ook jij als verkoper, mooie prijzen winnen.

 

Verkoopactie van dit jaar

Verkoop je meer dan 20 loten? Dan ontvang je een gratis pretparkkaartje of dagje Schiphol.
Win tevens een voetbal bij de verkoop van minstens 30 loten!

De leiders worden verzocht de boekjes voor hun teams tijdig op te halen in de bestuurskamer. Vanaf zaterdag 16 september kunnen de leiders de envelop met verkoopboekjes voor jullie team ophalen. Deel deze boekjes vervolgens zo spoedig mogelijk uit binnen jullie teams, zodat de verkoop kan beginnen.

Speciaal voor de JO8 - JO13-leiders:

Laten we onze RCH-pupillen van jongs af aan bijbrengen dat ook zij wat voor de club kunnen doen. Per verkocht lot van € 3,00 gaat namelijk € 2,40 naar onze vereniging. Als ieder team meedoet is een topopbrengst van € 2000,- haalbaar!

De werkwijze is heel eenvoudig:

Vanaf zaterdag 16 september liggen de enveloppen met verkoopboekjes voor ieder team klaar in de bestuurskamer van RCH. Deel deze boekjes vervolgens zo spoedig mogelijk uit binnen jullie teams, zodat de verkoop snel kan beginnen.

  1. Vertel daarbij aan de pupillen dat de mensen die loten willen kopen (feitelijk: bestellen) zelf hun gegevens duidelijk moeten invullen met name hun IBAN bankrekeningnummer als onderdeel van de incassomachtiging. Zorg tevens dat de kinderen duidelijk hun eigen naam en de naam van hun team op het boekje hebben geschreven
  2. De pupillen moeten vervolgens aan de koper een sticker geven maar ook een informatieblaadje dat achteraan de boekjes bevestigd zit. Op dat blaadje lezen de kopers dat de lotnummers vermeld worden op hun rekeningafschrift.
  3. Verzamel voor woensdag 2 november alle verkoopboekjes van je team en deponeer deze boekjes in de rode bus bij de ingang rechts; dat is tegenover de commissiekamer.
  4. Daarmee ben jij klaar. Je hoeft dus geen loten op te halen en uit te delen. Je hoeft ook geen geld in te zamelen en af te dragen.

De Grote Club actie coördinator van vereniging houdt bij hoeveel loten je verkoopt. Je krijgt dus vanzelf bericht wanneer je recht hebt op jouw toegangskaart. Meer informatie bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veel succes en plezier!