Ondanks zijn drukke schema lukte het Sinterklaas en zijn Pieten toch om woensdag 29 november ook RCH te bezoeken. De training verliep plotseling heel anders toen er ineens twee Pieten probeerden hun kunsten te vertonen op het veld. Maar onverstoorbaar als onze Racertjes zijn, lieten zij zich niet uit het veld ballen en lieten passes en moves zien.

Sint 29 11 2017 1

Kort daarna kwam ook de Sint onder luid getoeter het terrein oprijden en onder luid gezang van niet alleen RCH spelertjes maar ook jongens en meisje van Bitjes en Nopjes werd hij binnengehaald. In de kantine was het springen en dansen en de Sint had grote moeite kinderen en ouders stil te krijgen zodat hij een praatje kon maken met een aantal spelers en natuurlijk ging het grotendeels over voetbal. Sterke en minder sterke kanten werden besproken en ook gaf de Sint tips om een nog betere voetballer te worden. Ook hadden de Pieten dit jaar weer dansjes ingestudeerd en het werd een echt feestje met zelfs ouders die enthousiast meededen. De grote vraag blijft, is Sint nu een Ajax of een Feyenoord fan? We zullen het misschien wel nooit te weten komen want hij hield stijf zijn mond dicht hierover. 

Na al het gepraat en gedans moest de Sint weer verder en na een fotomoment buiten was het alweer tijd om hem uit te zwaaien. Bij vertrek was er voor iedereen nog een heerlijk zakje snoep.

Sint 29 11 2017 2

We hopen ook volgend jaar weer zo'n geweldig feestje te kunnen bouwen. Hiervoor kunnen wij echter niet zonder de hulp van ouders! Daarom hierbij ook namens de Sint een oproep voor twee of drie ouders die volgend jaar een Sint comité willen vormen om te zorgen dat dit feest niet verloren gaat. Je kunt hiervoor een mail sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Jeugdcommissie
Jacqueline
Bas de foto's (ook in het album)

Sint 29 11 2017 3