Woensdagochtend 14 maart staakt het Nederlands basisonderwijs opnieuw voor een betere beloning. Tijdens de staking vorig jaar heeft RCH een geweldige voetbaldag georganiseerd. Vanwege het grote enthousiasme bij zowel de kinderen, ouders en schoolbesturen heeft RCH besloten ook bij deze staking een mooie voetbalprogramma in elkaar te draaien voor de jeugd van Heemstede. Wegens groot enthousiasme is inmiddels het maximum aantal deelnemrs bereikt. Zou je toch graag willen kennismaken met voetbal bij RCH? Kom dan gerust een paar keer vrijblijvend meetrainen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag nodigen wij daarom wederom alle basisschoolleerlingen in Heemstede uit voor een bijzondere voetbaldag op onze club! Iedereen is welkom: leden en niet-leden, meiden en jongens, voetballers en niet-voetballers. Wij gaan er met alle kinderen een geweldige en sportieve ochtend van maken. Toch veel leuker dan de hele ochtend binnen op de BSO of met de oppas?

Wij hebben weer een leuk programma samengesteld:
Vanaf 08.30 Ontvangst in het clubhuis van RCH
09.00 Warming up
09.15 Voetbaltraining
10.30 Gezond Half-elfje en Voetbal-quiz in het clubhuis
11.00 Voetbaltraining
12.00 Voedzame lunch in het clubhuis
13.00 Einde programma
Alle basisschoolkinderen van groep 1 tot en met groep 8 zijn welkom! In voetbaltermen: van de Mini’s tot en met de O12 teams.

Voetbaldag12 12 2017 2

Kosten per kind slechts €22,50 inclusief drinken, half-elfje , lunch en een onvergetelijke ochtend.

Deze keer geen ontbijt.

Betaling woensdagochtend bij ontvangst (contant). Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
Vermeld in de mail je naam en leeftijd en als je al op voetbal zit je club en team.
Wegens groot enthousiasme is inmiddels het maximum aantal deelnemrs bereikt. Nieuwe aanmeldingen worden op de wachtlijst gezet.
Zou je toch graag willen kennismaken met voetbal bij RCH? Kom dan gerust een paar keer vrijblijvend meetrainen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: maximum aantal deelnemers is 50 kinderen, dus reageer snel!

RCH-leden let op: in de middag gaan de reguliere trainingen gewoon door!

Tot woensdag 14 maart op de Sportparklaan.

Voetbaldag12 12 2017 1