Doe mee met New-Skills-Camp op 8 en 9 mei!

In de meivakantie organiseert Sportbureau New-Skills een 2-daagse Skills-Camp! Tijdens dit Skills-Camp zullen kinderen van 8 t/m 12 zich bezighouden met verschillende sportactiviteiten en bovenal heel veel plezier hebben!

De Skills-Camp is bedoeld om de motorische vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen door middel van verschillende activiteiten te verbeteren. Het programma is opgesplitst in twee dagen. Gedurende de eerste dag zullen de kinderen:


· Straatvoetballen                   Skills verbeteren

· Zaalvoetballen                       Explosiviteit

· Veldvoetballen                     Plezier en Scoren

· Kickboksen                             Zelfvertrouwen

· Ouderwets gymmen           Back To Basic
Bij elk onderdeel zullen de kinderen verschillende trainingsactiviteiten doen. Op deze manier is er enorm veel variatie gedurende de dag en worden alle motorische vaardigheden geprikkeld.
We sluiten het 2-daagse kamp af met een gezellig voetbalquiz, oud Nederlandse spelen en met een voetbaltoernooi. Tussen door kunnen kinderen ook FIFA18 spelen. En wat is een toernooi zonder een mooie prijs… dit blijft nog een verrassing!

Voeding
Wij van Sportbureau New-Skills zijn ons er van bewust dat gezonde voeding essentieel is voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom verzorgen wij tijdens het Skills-Camp voor sportontbijt en sportlunch. Gedurende de activiteiten zorgen wij uiteraard voor voldoende te drinken en voor gezonde tussendoortjes.

De Skills-Camp vindt plaats op 8 en 9 mei van 09:00-17:00 uur. De kosten hiervan zijn €75,- voor elke speler. De betaling vindt plaats op 8 mei tijdens de aanvang u kunt contant of pinnen.
Er is een beperkt aantal beschikbare plaatsen van 32/40. Dus meld je snel aan via www.new-skills en mis dit niet!

Met sportieve groet,

Sportbureau New-Skills
T: 0655989023
E: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 I: 
www.new-skills.nl
new skills camp voornew skills camp achter