Op de Sportparklaan is het tijdens de vrijmarkt altijd een drukte van jewelste. “Tout” Heemstede loopt die dag in groten getale over deze gezellige vrijmarkt.

Voor de ingang van RCH willen wij wat kraampjes plaatsen om onze club onder de aandacht te brengen. Naast kraampjes die voor RCH-jeugd, -ouders, opa’s en oma’s ter beschikking worden gesteld deel te nemen aan de vrijmarkt, zullen er op de parkeerplaats leuke voetbalactiviteiten worden georganiseerd:

  • Een "Panna" veldje
  • Kanonschieten – waar iedereen zijn of haar schotkracht kan meten. Hiermee zijn per leeftijdscategorie leuke prijzen te winnen
  • Gaten schieten – doeltje met twee of meer gaten

De jeugdafdeling kan teams samenstellen die in klein competitieverband strijden voor:

Koningsdagkampioen 2019

Op en rond onze stands zal reclame worden gemaakt voor de club met mooie banners. Als slogan:

RCH en Oranje gaan goed samen! Word jij onze nieuwe Oranje speler?

Met in gedachten oud-RCH-spelers die in het verleden voor het Nederlands elftal zijn uitgekomen, Johan Neeskens als bekendste voorbeeld.

Om dit initiatief goed uit te voeren zijn vrijwilligers nodig.

Zonder interesse en inzet vanuit de club is dit vrijwel onmogelijk!

De tijd gaat snel, voordat je weet is het Koningsdag. Om de ideeën goed uit te werken, willen wij als Koningsdagorganisatiecomité graag snel horen of er binnen de club interesse bestaat om van het kraampjesaanbod gebruik te maken (stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Daarnaast zijn er vrijwilligers nodig om de RCH kraam te bemannen en activiteiten te begeleiden. Dit hoeft niet te lang en kan via een rooster per toerbeurt geschieden.

Ideeën en suggesties zijn van harte welkom!

Meld je aan per omgaande door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens RCH,
het Koningsdagorganisatiecomité