De juffen en meesters staken op vrijdag 15 maart en wat is dan leuker om op zo’n vrije schooldag lekker te gaan voetballen en kijken of we Real Madrid-Ajax na kunnen spelen.

Doe (weer) mee op deze speciale voetbaldag!!! RCH staakt Niet.

Staking2019 2Tijdens de staking vorig jaar heeft RCH een geweldige voetbaldag georganiseerd. Vanwege het grote enthousiasme bij zowel de kinderen, ouders en schoolbesturen heeft RCH besloten ook bij deze staking een mooi voetbalprogramma in elkaar te draaien voor de jeugd van Heemstede en omstreken.

Graag nodigen wij daarom wederom alle basisschoolleerlingen in Heemstede en daarbuiten uit voor een bijzondere voetbaldag op onze club! Iedereen is welkom: leden en niet-leden, meiden en jongens, voetballers en niet-voetballers. Wij gaan er met alle kinderen een afwisselende en sportieve (voetbal)dag van maken. Toch veel leuker dan de hele ochtend binnen op de BSO of met de oppas?

Wij hebben weer een leuk programma samengesteld: de dag is van 08:30 tot 16:30 uur met een gevarieerd voetbalprogramma.

Alle basisschoolkinderen van groep 3 tot en met groep 8 zijn welkom! In voetbaltermen: van de Onder 7 tot en met de O12 teams.

Kosten per kind € 45,- inclusief drinken, 10 uurtje , lunch, tussendoortje en een leuke voetbaldag. Betaling bij voorkeur vrijdagochtend bij ontvangst (gepast en contant s.v.p.).

Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Vermeld in de mail de naam en leeftijd van het kind en als deze al op voetbal zit, de club en het team. Let op: minimaal aantal is 20 en maximum aantal deelnemers is 30 kinderen, dus reageer snel! Inschrijven kan tot woensdag 13 maart a.s.

Tot vrijdag 15 maart EN LET OP: WE VERZAMELEN EN EINDIGEN IN HET CLUBHUIS VAN HOCKEYCLUB ALLIANCE! Sportparklaan 8, te Heemstede.

Sportieve groet,

Namens Racing Club Heemstede (RCH), Onno Mantel

Staking2019 1