Al enkele jaren signaleren wij bij onze jeugdteams verschillende R.C.H.-shirts, broekjes en kousen. Dit is een rommelig gezicht. R.C.H. heeft daarom flink geïnvesteerd in nieuwe tenues om het er vanaf het seizoen 2019/20 beter uit te laten zien.

We beginnen het eerste jaar bij de selectieteams. Alle spelers spelen daar vanaf dit seizoen uniform gekleed hun wedstrijden. Deze jeugdteams krijgen zo de uitstraling die bij R.C.H. past. De shirts zijn bedrukt zijn met de namen van onze jeugdsponsoren: Rodon, Classicus en HME. Ook Sport2000 heeft dit mede mogelijk gemaakt.

Concreet betekent dit dat R.C.H. voor al onze jeugd-selectieteams centraal nieuwe tenues heeft aangeschaft en dat gaat uitlenen aan de jeugdleden voor € 35,00 per kledingset per jaar, dus voor een wedstrijdshirt, broekje en kousen.

shirt2019 1

 

Met de ervaring van het eerste jaar, gaan we volgend jaar ook alle andere jeugdelftallen op deze wijze aankleden. De kleding is van het merk Hummel, dat bekend staat om de zeer goede kwaliteit. Het bedrag van € 35,00 is inclusief herinvesteringen, omdat met name broekjes en kousen snel slijten.

R.C.H. levert er per team een team-tas bij.

Het bestuur van R.C.H.

shirt2019 2

 

short hummelsocks rch