Ondanks een hele drukke agenda heeft Sint weer een gaatje vrijgemaakt voor een bezoekje aan RCH. Woensdag 4 december mogen we hem verwelkomen in de mooie kantine van RCH.

Sintfolder2019

De spanning stijgt natuurlijk. Vorig jaar gaven Pieten een extra training, nu ook weer? Sinterklaas vindt voetbal wel leuk. Er is een aangepaste training, aldus Hoofdpiet RCH Alfred. Volgens het secretariaat van de Sint kunnen we de goedheiligman om drie uur verwachten, maar je weet het nooit als de weersverwachtingen toch anders zullen zijn dan het daadwerkelijke weer. Vorig jaar moesten we de goedheiligman nog in de regen ontvangen.

Om ongeveer half vijf zwaaien we Sinterklaas weer uit en, wie weet, kunnen nog vele kinderhanden gevuld worden met wat lekkers. Op de foto met de Sint behoort ook nog tot de mogelijkheden en wie wil dat niet.

Wat we begrepen hebben is het een feestje voor onze allerjongsten (racertjes, de O8 en O9), broertjes en zusjes mogen ook mee. We gaan het allemaal zien en zeker horen op woensdag 4 december.

“Hij komt, hij komt, die goede oude Sint”

Sint 28 11 2018 6

Foto: Harry Opheikens