Ondanks zijn drukke schema lukte het Sinterklaas en zijn Pieten toch ook om woensdag 4 december  RCH te bezoeken.

Sint 04 12 2019 1

De training verliep plotseling heel anders toen ineens Sinterklaas en zijn Zwarte Piet het trainingsveld betrad en zelfs zijn voetbalkunsten begon te vertonen. Best wel een unicum, want meestal willen de Zwarte Pieten dat wel doen. Onverstoorbaar als onze Racertjes en de O8 en O9 zijn, lieten zij zich niet uit het veld ballen en lieten passes en moves zien, waarbij het Sinterklaas voor de ogen duizelde, want het is natuurlijk wel leuk om Sinterklaas even te dollen.

Er mag gezegd worden dat Sinterklaas best wel een balletje kon trappen. Hij gaf wel toe dat de conditie wat te wensen overliet. Natuurlijk de vraag van de kinderen wie zijn favoriete voetbalclub was. Schoorvoetend gaf hij aan dat dat toch wel Real Madrid was, maar RCH een goede tweede was.

Daarna was het tijd naar binnen te gaan hoewel het buiten prima weer was in tegenstelling tot vorig jaar. Toen waren er paraplus nodig. De pepernoten lonkten.

Allereerst mochten onze jongste Racerstalenten bij Sinterklaas komen en Sinterklaas had een goed woordje over voor onze aankomende talenten. Hij was goed op de hoogte van de kwaliteiten n posities van de diverse voetballers.
Sint 04 12 2019 2Sint 04 12 2019 3

Sint 04 12 2019 4Na de racers mochten één voor één de teams van de O8 en O9 bij Sinterklaas komen en ook hier bleek Sinterklaas zeer goed op de hoogte van de skills en de moves van de spelers. Er moest natuurlijk wel gezongen worden en dat lukte luidkeels en elk team koos een ander lief, dat zeer gewaardeerd kon worden door Sinterklaas.

Met een handvol pepernoten en een presentje zwaaiden alle kinderen Sinterklaas uit en hopen uiteraard, dat hij ook volgend jaar in ieder geval een balletje komt trappen

Na dit bezoek kregen de kinderen wel mee dat ze vooral hun voetbalschoen neer mochten zetten.

Ik ben benieuwd wat daar allemaal in is gekomen.

Tot volgend jaar Sinterklaas.

Harry (ook de foto’s), zie ook op de FB pagina RCH Jeugd