Wat een fantastische actie, dat ook nog eens verlengd werd na het behalen van de eerste 60 allen. De teller is uiteindelijk tot 81 ballen gekomen, dank zij u als gulle schenker.
RCH is u daar natuurlijk heel dankbaar voor, maar ook alle elftallen doen we hier een groot plezier mee.

SUPER BEDANKT!!!!!!


Om het balletje aan het rollen te brengen voor deze actie is het belangrijk dat de actie gedeeld wordt met iedereen van RCH die de club een warm hart toedraagt. Deel dit bericht via

  • WhatsApp
  • E-mail
  • Twitter
  • Instagram

Op onze Facebookpagina’s wordt het inmiddels vermeld. Zie “RCH Jeugd” of RCH Voetbal Heemstede”. De stand is op dit moment (11-07-2020)  29 ballen.


Ballenactie

Steun RCH:

Het huidige seizoen is afgelopen, we kunnen vooruitkijken naar volgend seizoen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het coronavirus en alle maatregelen voor RCH.
 
We willen echter voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest. Help je mee?
 
Ballenactie
We hebben voor volgend seizoen 100 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een Ballenactie.  
Iedereen die RCH een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij RCH. Want als het balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Doneer een bal
 
Klik op het plaatje hierboven naar de juiste link voor het doneren van een bal

Ballenactie 1