Quirijn Meijnen van “Leopold Meijnen Oosterbaan advocaten” heeft R.C.H. een aantal scheidsrechtershirts geschonken.Scheidsrechtershirt1

 

Inmiddels hebben onze modellen René en Alex deze al aan het publiek getoond op zaterdag 12 september.

Prachtige herkenbare shirts, waarvoor dank aan Quirijn.
Scheidsrechtershirt2Scheidsrechtershirt3

Meer scheidsrechters nodig!!!!

R.C.H. zou graag willen zien dat er meer scheidsrechters vanuit R.C.H. op het veld staan. Elke week is het voor Aram puzzelen wie welke wedstrijd kunnen fluiten.

Tot en met de O10 lukt dat goed. Daar wordt de taak van spelleiders uitstekend opgepakt door ouders. Maar voor de oudere jeugd hebben we extra scheidsrechters nodig. Een aantal jeugdleden zijn al scheidsrechter en zijn bereidt een wedstrijd te fluiten, echter komt het weleens in de knoei met hun eigen te spelen wedstrijd.

Om die reden zouden we extra mankrachten kunnen gebruiken om een wedstrijd te leiden. Inmiddels heeft Robbin Opheikens al een balletje opgegooid bij de O18-1, maar ook uit de O16 zijn natuurlijk scheidsrechters meer dan welkom.

Zijn er (R.C.H.)veteranen en/of ouders, die het leuk vinden als scheidsrechter op te treden, dann zijn ook zij meer dan welkom..

Dit najaar wil RCH een training clubscheidsrechter organiseren en daar kun je je aanmelden vanaf 14 jaar. Hoe meer scheidsrechters we hebben des te gemakkelijker wordt de indeling om te fluiten

Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.