Voormalig RCH jeugdlid Robin Eindhoven tekent bij Telstar

Robbin Eindhoven 17 03 2010Vrijdag 31 januari werd bekend dat Robin Eindhoven zich voor tweeënhalf jaar aan Telstar heeft verbonden en dus gaat spelen in de Keuken Kampioen Divisie. Een mooie stap voor de aanvaller die zijn voetballoopbaan bij RCH begonnen is.

Robin begon op drie jarige leeftijd al bij RCH te voetballen, waar zijn vader Wilco Eindhoven destijds als doelman in Zondag 1 speelde. Hij speelde in de hoogste jeugdelftallen met onder andere huidig Zondag 1 spelers Jari van Drunen, Virgil Moal en Christiaan de Vos en onder leiding van voormalig teammanager Henk Broekman. Via Koninklijke HFC, ADO Den Haag, weer Koninklijke HFC, een avontuur op Cyprus en Spakenburg is hij nu bij Telstar gekomen.

RCH wenst Robin veel succes bij Telstar en kijkt uit naar vele doelpunten. De hekken van het sportpark staan altijd voor je open, al is het maar om naar je broertje Finn te komen kijken (Onder 13-2).

Robbin Opheikens (foto's RCH Archief; Harry Opheikens)Robbin Eindhoven 1

Robin in actie tijdens een selectietraining E/D-pupillen op 17 maart 2010.

 

Op de rechterfoto Robin en broer Jesper bij het afscheid van hun vader Wilco als actieve keeper van RCH zondag 1 op 21 maart 2010 .

 

 RCH C1 uit het seizoen 2011-2012 met linksboven aanvoerder Robin Eindhoven

c1 team 08 10 2011