We hebben er weer een mooie herinnering bij! Het 4e Thymo Roverstoernooi heeft weer gebracht wat we er van verwacht hadden en R.C.H. kan weer trots zijn op de voltallige crew, die heeft aangetoond dat de handjes er gewoon zijn.
Ik wil iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen dan ook hartelijk bedanken voor het meehelpen aan dit succesvolle gebeuren.
RCH Toernooien: Voetballen voor het Goede Doel!
Met vriendelijke sportgroeten,
Ard Dinkelberg

Update 9 juni 2015 - Foto's Harry Opheikens staan in het fotoalbum. Klik op de onderste foto's

Weer of geen weer. Afgelopen weekend was het 4de Thymo Rovers toernooi bij RCH weer een geweldig succes. Met meer dan zeventig teams van 23 verschillende verenigingen kan dat ook niet anders. TRT toernooi 31 05 2015 1
Zaterdag 30 mei was het prachtig weer, ondanks een stevig windje. Dat weerhield de F-pupillen, D-pupillen en C-junioren er een niet van er geweldige happening van te maken. De organisatie had veel vrijwilligers op de been gekregen om het hele toernooi in goede banen te leiden. Vele RCH-leden hadden zich aangeboden als scheidsrechter, een niet te verwaarlozen detail om een voetbalspektakel van deze orde in goede banen te leiden.

Natuurlijk wil je in een competitie eerste worden, maar of je nu nummer 4 van je poule was geworden of nummer 1, dat maakte niet uit. Het voetbalplezier stond voorop en het fraaie spel van teams en/of diverse spelers en speelsters waren het extraatje voor het rijk toegestroomde publiek, want druk was het.

Na het hijsen van de Thymo Rovers vlag kon om negen uur gestart worden met de F-pupillen. Terwijl de prijzen aan de vele F-teams uitgereikt werden waren de D-junioren al gestart voor hun toernooi. Diezelfde overgang was er ook naar de C-junioren en om half zeven werd het laatste signaal gegeven.

TRT toernooi 31 05 2015 3Hoe anders was het zondag 31 mei en dan doel ik niet op het toernooi, want dat stond er weer prima met E-pupillen, E-topteams en de B- junioren, maar de B-junioren moesten helaas hun toernooi afwerken in de niet ophoudende regen. Ook deze dag van alle kanten hulp en prachtig voetbal en vele fraaie doelpunten waar onze Nederlandse voetbaltoppers alleen maar van kunnen dromen.

Op de website van RCH zijn alle resultaten terug te vinden. Ook de foto’s zullen daar op te zien zijn.

Namens Thymo (die stilletjes van boven zat toe te kijken) en de Stichting Kanjerketting, want dat was het goede doel voor dit weekend, heel erg bedankt voor een fantastisch toernooi.

Klik op de rechterfoto voor alle uitslagen

TRT toernooi 31 05 2015 2

Klik op 1 van de onderstaande foto's en u komt in het fotoalbum.

TRT F toernooi 2015 TRT D toernooi 2015 TRT C toernooi 2015
TRT E toernooi 2015 TRT B toernooi 2015