Tijdens de herfstvakantie van oktober 2017 waren de jeugdvoetbaldagen bij R.C.H.

Er werd veel voetbalplezier beleefd door groot aantal kinderen. Bij R.C.H. is de jeugd een belangrijk speerpunt. Dus jeugd voetbalactiviteiten spelen daarbij een belangrijke rol.

Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van 
www.jeugdvoetbalopleiding.nl, werden het twee leuke dagen. De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen zijn om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode en diverse wedstrijd gerichte vormen. Voor de jeugdkeepers was een specifiek trainingsprogramma onder leiding van deskundige keeperstrainers.

Jeugdvoetbaldagen okt 2017

In de pauze was er een smakelijke lunch en een spannende voetbalquiz. In de middag veel uitdagende wedstrijdvormen met veel beleving. Deze intensieve en afwisselende jeugdvoetbaldagen werd door de deelnemers als zeer plezierig en uitdagend ervaren. Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken.

Dank ook aan alle vrijwilligers van R.C.H. die dit mede mogelijk maakten en met de name de mensen die in de kantine hielpen met de lunch, limonade en fruithapjes.

Ook dank aan de sponsor van al dat heerlijk verse fruit:


Bron: Nieuwsbrief RCH

Door: Bas Zurburg
Jeugdvoetbaldagen okt 2017 1