Vandaag speelden we een belangrijke wedstrijd tegen de koploper KFC.

O12 1 02 12 2017 1

We hadden een goed gevoel na twee mooie overwinningen op Always Forward en DSOV (oefenwedstrijd).

Opstelling: Moris, Splinter, Bo, Brandon, Ardo, Daniel, Yassin,  Abdessammie, Amero, Ruben, Achraf. Reserves Hugo, Teije, Hamza.

We begonnen ontzettend goed en kregen binnen een minuut een grote kans. Acharaf kwam goed door en gaf een voorzet opde  inkomende Daniel maar zijn voorzet was onnauwkeurig en de grote mogelijkheid bleef onbenut.

Het spel golfde op en neer en beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. RCH was in de eerste helft wat slordiger en dat kwam ons uiteindelijk duur te staan. Een voorzet vanaf de rechterkant werd door Teije zeer ongelukkig achter Moris geplaatst en we stonden 0-1 achter.

Onze vleugelaanvallers hadden het vandaag zwaar tegen goede verdedigers van KFC, maar enkele keren dat ze wel goed doorkwamen was de afronding slordig. Een prachtige pass van Ardo op Ruben werd heerlijk voor het doel gebracht maar er was niemand die het kon afmaken.

O12 1 02 12 2017 2
De tweede helft kregen we een ander RCH te zien en speelden we met meer passie en strijd. Dat resulteerde in enkele gevaarlijke situaties, maar helaas wederom zonder afronding. Bo werd de laatste 15 minuten op het middenveld geschoven (Daniel werd centrale verdediger naast Splinter en Brandon) en bracht nog meer dreiging naar voren, maar ook zijn voorzetten bereiketen niet de spitsen. Amero streed de gehele wedstrijd voor iedere meter net als Acharaf en Ruben maar zonder resultaat.

Amero en Teije waren, door blessures, niet in staat de wedstrijd af te maken en een mooie strijd werd nipt verloren.

Jammer jammer jammer we hadden zeker een punt verdiend maar er ontbrak net dat laatste schot.

Kop op boys, volgende keer beter!
Ermin,
Harry de foto’s
O12 1 02 12 2017 3