3 x een oefenwedstrijd en 3 x winst RCH JO12-1 vs DSOV 12-1-, GEEL-WIT 12-1 en HBC 12-1

Afgelopen januari speelden we onze eerste wedstrijden van 2018. Als een maand het jaar zou tonen zou het een mooi jaar kunnen worden. Want de jongens hebben fantastisch gevoetbald en hebben laten zien dat ze samen iets moois kunnen neerzetten.
O12 1 januari 2018 1
Ons team bestond deels uit jongens van  de O11-1 Groep (Moris/Faas, Splinter, Bo, Daniel, Brandon, Hugo, Anwar, Teije, Ardo, Abdessammie, Reda, Ruben, Shim, Achraf, Hamza, Yassin) en was iets groter dan we gewend waren maar dat gaf coach Omar iets meer ruimte om te experimenteren.

Iedereen speelde goed en de inzet was groot. Prettig om te zien dat Daniel langzaam zijn oude vorm hervindt. Complimenten aan Shim, Splinter en Brandon, die een uitstekende versterking bleken te zijn.

De wedstrijd tegen DSOV werd gewonnen met 5-2 (als ik het goed heb). Mooi en zakelijk voetbal met een goede tegenstander die net te kort kwam. Geel Wit werd met 2-1 verslagen. Eigenlijk liep het tegen Geel Wit absoluut niet en creëerden we in tegenstelling tot de wedstrijd ervoor weinig grote mogelijkheden. Door een penalty en een mooie doorbraak van Achraf wonnen we in de laatste minuten.

Echter de wedstrijd die we op een woensdagavond tegen HBC speelden was wonderbaarlijk mooi. De jongens waren effectief en voetballend werkelijk oppermachtig. Mooi om te zien hoeveel mooie passes en combinaties we creëerden en welke doelpunten we maakten. Vooral Ruben was op dreef en HBC wist er geen raad mee. Eindresultaat was 5-0 en HBC kreeg een echte voetballes.

Mijn complimenten boys!
Ermin (ook de foto’s)
O12 1 januari 2018 2