Zaterdag ochtend, koud maar prachtig weer. Het veld was wat hobbelig en hard, maar dat stond een titanenstrijd niet in de weg.

RCH O11-2 en Geel Wit O11-1 hebben al regelmatig tegenover elkaar gestaan en dat leverde altijd spannende wedstrijden op. Zo ook dit keer. Beide teams zijn gelijkwaardig in kwaliteiten en hielden elkaar de eerste minuten ver van de goal. Balverlies op het middenveld bij RCH en een snelle aanval leverde Geel Wit de 1-0 op.

Niet opgeven schreeuwde Maxim vanuit het doel, en dat deed RCH allerminst. Met felle maar faire duels gingen de mannen op zoek naar de gelijkmaker. Het spel speelde zich voornamelijk op de helft van Geel Wit af, maar de afronding was niet erg gelukkig. En het was in de rust nog steeds 1-0.

Ook in de 2e helft had RCH een licht overwicht maar wist dat niet in een doelpunt om te zetten. De coaches hadden aangedrongen om wat vaker het afstandsschot in te zetten en bij een afvallende bal haalde Stijn genadeloos uit en scoorde de verdiende 1-1.

Dat leidde tot een bloedstollende eindstrijd in waar beide teams dicht bij treffers kwamen. Na 2x 30 minuten alles gegeven te hebben bleef het bij 1-1. Fantastisch gespeeld door onze jongens!

Julius Kolff
O11 2 17 02 2018 1
O11 2 17 02 2018 2