Na een kleine misstap tegen Abcoude fc (verlies 1-2) heeft RCH JO12-1 de winnende serie wederom opgepakt.

Vorige week werd DIOS O12-1 thuis verslagen met 4-3, waarbij enkele prachtige doelpunten gemaakt werden (Acharaf en Ruben scoorden beiden met een mooi lobje).
Vandaag stond een lastige uitwedstrijd tegen Hoofddorp O12-2 op het programma. Ons team bestond uit:
Faas, Bo, Hamza, Daniel, Teije, Ardo, Anwar, Abdessammie, Reda, Ruben en Achraf met Yassin en Brandon als wissels).

De wedstrijd werd gespeeld op een echt grasveld, maar het veld was in een zeer slechte staat helaas. Daarnaast bleek onze kleedkamer pas 15 minuten voor de wedstrijd vrij te komen dus werd het omkleden in de gang.Desondanks begonnen we geweldig aan de wedstrijd en scoorde RCH in de eerste minuut van de wedstrijd. Teije zette aan de rechterkant een aanval op en kon door een mooie kaats van Acharaf doorlopen en voorzetten. Zijn voorzet werd prachtig afgemaakt door Ruben. 
Kort daarna een gelijkmaker, ook een voorzet vanaf rechts die goed binnen werd getikt door een inkomende aanvaller.

RCH herpakte zich en trok de wedstrijd naar zich toe. Het was werkelijk eenrichtingsverkeer en Hoofddorp stond flink onder druk. Verschillende kansen werden echter niet afgerond. De bal wilde simpelweg niet in het doel. Reda, Ruben en Acharaf hadden ons een ruime voorsprong kunnen bezorgen, maar we gingen uiteindelijk met 1-2 de rust in (het tweede doelpunt van Ruben na een geweldige solo actie).

In de tweede helft begon RCH wederom aanvallend en kreeg opnieuw verschillende kansen maar de keeper stond nu regelmatig in de weg. Achterin gaven we nauwelijks wat weg en ons middenveld werkte ontzettend hard om de bal voorin te brengen. Echter op zo`n slecht (vooral hobbelig) veld viel dat niet mee.

Het einde van de wedstrijd naderde en de vrees, dat de marge van 1 doelpunt te klein zal zijn, rees langzaam zijn kop. Net op dat moment maakten we een fout achterin (onnodig balverlies van Daniel) en kon Hoofddorp de gelijkmaker binnen schieten. Ontzettend jammer, maar met nog enkele minuten spelen gaf RCH nog niet op. Bo, die nu op het middenveld speelde, gaf een heerlijke pass op Ruben. Ruben schoot onder de uitkomende keeper door de bal in het net en bezorgde de RCH O12-1 volle buit.

Vandaag was maar 1 ploeg aan het voetballen en dat was RCH dus meer dan verdiend de 3 punten.
Ermin
O12 1 stand 07 04 2018