Maurice was zelf niet aanwezig zaterdag maar via de app kon hij de wedstrijd heel goed volgen en meemaken. Zo had hij genoeg stof voor een kort verslag. 

O16 1 07 04 2018
Afgelopen zaterdag mochten de mannen van de RCH JO16-1 afreizen naar Nieuw Vennep voor een wedstrijdje tegen de VVC JO16-3. En uit bij VVC staat bij ons altijd gemarkeerd als lastige wedstrijd. Zelf kon ik niet aanwezig zijn maar via de WhatsApp werd ik keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, zat bijna live in het stadion!

Beide teams doen nog goed mee in de competitie en om aansluiting te houden weten ze dat er gewonnen moet worden. Bij RCH sloeg vrijdag nog even de stress toe. André zit in Frankijk, Ahmid kan de komende weken niet voetballen ivm voorbereidingen examens, Guus had werk verplichtingen en op laatste moment viel ook Achraf af. Dankzij het schakelen van Alfred (waarvoor dank) werden er echter 3 jongens uit de JO15-2 bereid gevonden om met ons mee te spelen. Zo konden we toch met een ruime groep spelers op de late zaterdag middag afreizen naar VVC. Onder het genot van de 1ste lentezon kon er om 17:00 worden afgetrapt.

Nadat het startsein was geven hield ik de telefoon constant in de gaten. Even is het stil maar daar dan het 1ste bericht. Het is RCH wat de score mag openen, zo een beetje halverwege de wedstrijd is het Julian die de 0-1 maakt op aangeven van Marijn. Dit werd ook meteen de ruststand. Na de rust is het VVC wat moet en komt, er valt een snelle treffer en de wedstrijd begint weer opnieuw. Even is er radio stilte en blijft het stil vanuit Nieuw Vennep. Maar daar komt dan het bericht dat Gijs de 1-2 heeft gemaakt, wederom op aangeven van Marijn. We kunnen weer wat rustiger achterover gaan zitten. De ban is dan gebroken en RCH gaat door. Bzz bzz weer een bericht en wederom Gijs. En dan komt daarna het mooie bericht dat Gijs gewoon ook zijn 3e maakt en zo met een ware hattrick RCH naar een mooie 1-4 overwinning schiet. Super gedaan en we doen nog steeds mee. Zaterdag komt Onze Gezellen op bezoek, wederom een wedstrijd waarbij winst heel belangrijk is.

Sportieve groeten,
Maurice Keizer
ps, helaas had VVC de uitslag nog niet verwerkt, waardoor de onderstaande stand niet geheel juist is. RCH heeft inmiddels 0 punten en staat dus eigenlijk vierde (webteam).
O16 1 stand 07 04 2018