Het was een mooie week, ik kan er niets anders van maken. Vol ook wel. Zo was ik woensdagavond aanwezig bij een bijeenkomst georganiseerd door Alex Koelemij, penningmeester. Ledenwerving was het leidende thema. Voetballen bij RCH is wat ons betreft leuk en zeker goed georganiseerd, zowel prestatief als recreatief. Toch zien we deze kwaliteiten niet terug in concrete ledengroei. Mooi onderwerp, trekkers zijn nodig. Bas Zurburg en Alfred Visscher zijn trekkers voor de jeugd, René Evers zal samen met de coördinator van de veteranen 1 de  benodigde aanwas van de veteranen coördineren. Kees Kokkelkoren en Stephan Spruijt trekken dit onderwerp bij de zondagselectie. Mond tot mond reclame werkt trouwens het beste . Daarom een verzoek aan u allemaal. Zegt het voort, zegt het voort. Kom bij RCH en ervaar de RCH beleving met je eigen ogen!


In dat verband ben ik blij met de bijna zekere komst van een nieuw zaterdag 2 elftal. Een groep oud RCH'ers die volgend seizoen als vriendenteam de RCH kleuren gaan verdedigen. Donderdagavond was een 4e bijeenkomst, nuttig en zeker ook gezellig.

Vrijdagavond was ik bij het 7 tegen 7 competitie toernooi. In deze onderlinge 45+ competitie kwam het RCH team van o.a. Henk Louwe, Bart Braspenning en Marcel van Dijk als winnaar uit de bus. Gefeliciteerd mannen!

RCH 7x7 vets kampioen 2017 2018

Voorzitter 3Zaterdag werd hoofdsponsor (HBR) Jan Brandenburg 60 jaar, hij gaf een feestje in ons mooie clubhuis. Een goed verzorgde avond, leuke mensen en hele leuke livemuziek zorgde voor een mooie avond. 

Zondag zag ik ons eerste elftal in de laatste fase winnen van OG. Een beetje gelukkig maar zeker niet onverdiend. Ik ben trots op de getoonde strijdlust, tot het einde, voor elkaar en met elkaar. De wedstrijd werd voorafgegaan door een jeugdwedstrijd. Mooi weer, RCH en OG-jeugd die het leuk heeft, winst voor de zondag1, wat wil je nog meer als voorzitter. 

Kijken we alleen terug?

Natuurlijk nietBekijk onze siteen zie dat er van alles staat te gebeuren. Zo wordt er tijdens de meivakantie een echte interland bij RCH gespeeld: Nederland tegen Oekraïne, georganiseerd door de KNVB voor doven. RCH stelt het complex graag ter beschikking voor deze speciale wedstrijd. Binnenkort kunt u hierover meer lezen.

Ik wens jullie in ieder geval een mooie meivakantie!

Met vriendelijke groet,
John Hegman
Voorzitter

Voorzitter 2